![]() |
BMW E46 325Ci
18 Attachment(s)
BMW 325 Ci E46
Masina este din 2000, are 204.000 de km cu istoric service complet. Dotari: ABS, DSC, Climatronic, geamuri electrice, oglinzi electrice, tapiserie semi-piele, scaune cu actionare electrica si memorii, scaune incalzite, inchidere centralizata, radio-cd, decor metalic, senzori de parcare spate, spalator de faruri, jante aliaj. Prezinta cateva mici puncte de rugina pe aripa dreapta fata. Nu are niciun fel de problema de ordin tehnic. Revizia este expirata de 4 luni, masina este in Munchen. Masina este inmatriculata in Romania. Pret: 4.500 euro, se asigura transport la domiciliu daca este nevoie. Contact: 0754.681.039 - Ionut [email protected] |
Re: BMW 325 Ci E46
192 cp ? scenic 2 te intereseaza ? am anuntul postat ...
|
Re: BMW 325 Ci E46
Quote:
Masina nu este a mea, dar sun si intreb. |
Re: BMW E46 325Ci
Pretul este foarte bun,dar e cam ciudat ca masina este in Germania .. cu banii cum se procedeaza?scrie aici nu pe pvt
|
Nu este un secret de stat :)
Masina se afla in Germania pentru ca proprietarul munceste acolo. Este inmatriculata pe numele mamei lui, care locuieste in Constanta. Are ITP-ul expirat pentru ca proprietarul nu are timp sa vina sa il faca. Cu banii e la fel de simplu: masina se achita in Germania, apoi mama lui se va ocupa de radiere si fiscal (ori inainte, ori dupa). |
Daca pozele sunt reale masina este 323Ci nu 325... si are 170 cp nu 192 ;)
Bafta la vanzare, este un pret foarte bun! |
Quote:
Rog un moderator sa modifice titlul anuntului. Multumesc de urare. Am mai descoperit: spalator de faruri, 6 airbaguri, magazie cd. Azi s-a scos certificatul fiscal. |
Masina s-a vandut. Multumesc 4tuning.
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:59. |
- Copyright 2026 4Tuning