![]() |
Xbox vs Ps vs Wii
Buna, nu prea ma stiu cu conselele. Obijnuiam sa ma joc pe pc foarte mult. Am o plasma foarte mare si nu stiu ce consola sa imi cumpar, noua sau de pe net la mana a 2a? Detin un buget de maxim 300E. Care ar fi mai bun? La care is jocurile mai usor de gasit? mai ieftine? Care e mai recomandat pentru distractie in multiplayer? Multumesc
|
Re: Xbox vs Ps vs Wii
salut.
sfatul meu pt tine este ps3(se gaseste in bugetul tau) de ce ps3. capacitate interna mare(320 GB), grafica peste cele 2(x-box, wii), jocuri exclusiviste pt ps3 posibilitate de modare si rulare ft usoara a jocurilor(asta e valabila pt toate 3) posibilitatea conectarii a 4 controlere(manete) o gama variata de accesorii(move care este peste kinetik-ul de la x-box, opinie proprie, pistol/mitraliera pt shootere, volan pt drivere, tst/mouse pt chat/navigare web) posibilitate conectare wireles la internet/sau cablu, bluetooth pt diverse device-uri. o intrebare: exista forumuri specializate(vezi console.ro) de ce nu apelezi la cei in masura sa dea sfaturi? |
Pana acuma doar Xboxu imi era in cap, imi caut ceva detalii despre ps3 si probabil am sa achizitionez unul. Mersi mult.
|
Crede-ma , PS3 Este Cea Mai Buna Consola .
Wiiu Iese Din Discutie K Costa 700 Ron Si E Un Mare *** Xbox - Grafica Mai Proasta , etc , etc PS3 - Mai Multe Jocuri , Pret Aprox. Similar , HDD Mare , etc. |
Quote:
|
poi se vedea mai de *** ..
s-ar putea sa fie si faptul k am jucat pe televizoare diferite .. |
Quote:
am avut xbox 360 acum ceva timp, acum detin un ps3 si pot sa spun ca xboxul este peste ps3 la grafica ( amandoua in HD ) PS3 are avantajul lumii online PSN care este gratis spre deosebire de Xbox Live , |
| All times are GMT +2. The time now is 04:44. |
- Copyright 2026 4Tuning