![]() |
ford focus chip tuning
are cineva o informatie sigura .. despre un chiptuning la un ford focus 1.8 TDDI (2004 sub 100.000 km....) ??
si cam cati cai imi da... eu am 90 cp stock...si am auzit 2 variante... una ar fi k imi da pana in 115..116 cp... si alta parere... k ar putea sa imi dea kiar 130... :-? curios... ar fi misto...dar.. ma multumesc si cu 115.... avand in vedere k vreau sa fac numai primul pas de chip tuning.. nu si mai departe deocamdata... mersi frumos... ;) cu respect slip din iasi :D |
Re: ford focus chip tuning
Performante se pot obtine prin chip tuning, dar apoi sa nu plangi dupa turbina si altele.
|
ms pentru informatii...
astept niste telefoane in momentul asta... si.. urmeaza niste lovele.. dupa care incep sa dau eu telefoane... sa vedem ce si cum ;) v-am salutat... cu respect....slip |
Pentru reclama/oferte folositi sectiunile comerciale sau PM-ul... in rest limitati-va la informatiile pur tehnice!!! [asta ca explicatie pt posturile sterse.]
|
Pai n-ar trebui sa faci chip tunning ci unichip , o fii mai ericulos dar, cu-n filtru de aer conic vei avea vreo 20-40 cai-putere in plus si un consum mai mic cu vreo 2l la suta de km iar daca vrei sa elimini economia de 2l atunci adauga o turbina mica de vreo30 de cai-putere, ii adaugi un intercooler si o blow' valve sa sune ca lumea marind puterea turbinei la vreo 45-50 cai putere astfel avand in total vreo 60-90 cai putere.
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:53. |
- Copyright 2026 4Tuning