![]() |
Boxe Opel Astra F - Sistem
Salutare! Vreau sa imi pun si eu niste boxe pe un opel astra f. Masina stock nu a avut hu sau boxe, totusi e bine ca am firele trase peste tot, nu mai pierd timpul cu cablarea. Hu am un pioneer deh-1320mp, subwoofer am un mac audio - Power Box Bass Pack. Voi folosi amplificarea hu-ului, nu mai pun statie si pe boxe. Initial ma vrut un sistem jbl frumos dar nu il gasesc prin stocuri, si m-am orientat la ce am gasit in stocuri. Voi lua de 13cm si anume :
http://www.hifikauppa.fi/media/catal...illissarja.jpg http://www.paradoxautohifi.hu/img/da...1275160951.jpg Bugetul sa fie de 250 lei. Astept si eu niste pareri. |
Re: Boxe Opel Astra F - Sistem
Daca tot faci o investitie, pune si tu ceva cat de cat, ti-ai ales fix pocnitoare ciudate de pe vapor :-)
HELIX Dark Blue B52c sau DLS Classic B5A ar ficeva, mai sunt si altele poate-ti recomanda careva ceva si mai bun... |
Da, are un prieten helix, o sa-mi iau si eu, maine dau comanda.
|
Quote:
lasati dreq vaporasele |
31-07-11, 23:50 -----> :D
|
Quote:
Helix este varianta cea mai buna propusa pana acuma!!! |
nu stiu cat de utile ii mai sunt sfaturile dupa 6 luni :lol:
|
Quote:
|
Quote:
dute la magazin si ia-mi si mie 2 seturi de boxe dealea vaporas si iti multumesc ca esti total dedicat treburilor facute in graba intro calatorie pe mare oricum imi cer scuze ca am mai spus ceva dupa 6 luni domnu observa tot si asculta muzik la boxe HELIX (crezusem ca e firma de chipsuri). Daca nici alpine nu e firma de boxe calumea atunci inseamna ca u ai trait pe catarg la nava aia pe care se fabrica boxele tale |
Quote:
|
Quote:
eu am ramas uimit pana acuma doar de alpine iar de helix am auzit de la multi ca nu prea e mare lucru de capu lor dar fie daca u mananci difuzoare ce sa zic POFTA MARE |
Quote:
|
Quote:
am auzit la un prieten intro masina identica cu a mea si merge f clar muzik pare rau dar helix are cineva intrun golf 4 si a zis ca sa nu ne luam ca lui la 20 volumu la mp3 si ii caraie tot golfu are boxe helix |
Quote:
Cat despre acel golf, chestia cu la volum 20 caraie e o informatie egala cu 0. Fiecare player are o scara diferita la volum 0-60 0-35 etc. fiecare player incepe si baga distorsiuni de la o anumita unitate a volumului, mai ales pe amplificarea interna, sunt foarte sigur, ca dupa cateva minute acordate reglajelor o sa fie o diferenta considerabila. Sfatul meu pentru acel baiat, sa mearga la cineva cu cunostinte in domeniu si sa-l ajute, e pacat pentru ca baza il ajuta mult si nici acele helixuri nu sunt de dat la o parte, crede-ma ca probabil am ascultat mai multe configuratii ca sa pot sa-mi dau cu parerea. Spor! Ca o paranteza, de la Alpine eu am incredere in type r subwoofer si procesoarele de sunet. |
Quote:
si 2 boxe fata de 16.5 si 2 spate 13 te rog da-mi un model de la helix plus un amplif pt aceste boxe (asta pe viitor) |
| All times are GMT +2. The time now is 02:29. |
- Copyright 2026 4Tuning