![]() |
vreau sa devin membru crazy drivers
Salut Crazy Drivers.Dupa ce tot am consultat forumul vostru de pe acest site,am ajuns la urmatoarea idee.Vreau sa ma alatur echipei voastre . Astept noi inforamatii.
Cele bune Crazy Drivers, Alex |
Re: vreau sa devin membru crazy drivers
ma alex ma... c mai faci :) pai dak vrei sa devii membru cd te ajteptam pe la intalniri cand vii de la faculta :) :P
p.s sper ca stii cu cine vb :) :P |
salut.Scuze dar nus...Pusca mea am tot vazut ca vor si baietii din suceava sa faca ceva si nimeni nu-si da nici un interes si am zis ca hai sa ma inscriu si eu..pusca mea .nu cred ca mai strica o persoana in plus si pusca mea sa ajut si eu cu ceva..;)
|
nu ma mai tii minte?? in tren cand ai mers la cluj sa te inscrii.. eram cu baietii de la stefan :) noi mergeam la festivalu Peninsula :P ... hai ca sa iti aduci aminte.. Madalin sunt eu ;) si ejti binevenit in clubu nostru ;)...
|
ooo..CHIAR MA GANDEAM CA S-AR PUTEA SA FII TU..cE FACI FRATELE MEU.? dOMN DOCTOR.
|
SI CE TREBUIE SA FAC MAI EXACT SA VIN LA INTALNIRILE ASTEA ALE VOASTRE?aVETI SI UN BOSS SAU CEVA?
|
ba si da-mi si mie id-ul tau de messenger ;)
|
idu meu e kamikazee2005.. in primu rand posteaza si la sectiunea crazy drivers la identitati membrii.. lasi acolo c trebuie ;) un nr de tel numele idu de mess .. te ajt pe mess ca sa mai clarificam situatia ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:52. |
- Copyright 2026 4Tuning