![]() |
Golf 4 tuning - help!
Salut! Am si eu un golf IV din 2003 - 1.6 benzina 16V - 105 cai .... si vreau sa-i maresc puterea,dar nu stiu nimik despre asta!Ajutati-ma va rog cu cateva sugestii,ce pot sa-i adaug sau sa-i schimb si cat de mult va ajuta asta motorul(eventual cai putere). Am inteles ceva de filtre de aer sau evacuare...dar nu stiu nimic concret! Va rog sa-mi spuneti dak se poate ceva si cat de periculos este! In principiu sunt multzumit de el,dar vreau mai multa putere :D multumesc anticipat!
|
Re: Golf 4 tuning motor - help!
pt putere la un nivel cat de cat Race: Chip + evacuare+ filtru sport =intre 120-130cp cred.
|
Quote:
|
bai si eu am motor de 1.6 de 102 cp si daca lui ii da din chip filtru evacuare 130 de cp sa mor eu daca nu maine ma duc si imi fac tu esti nebun cum sati de a toate aste a 30 % vorba lu im570rm doar in visele tale cele mai umede
|
Re: Golf 4 tuning - help!
Quote:
asa am facut eu si altii..... |
Quote:
|
:))))))))))))))))))))))
|
Quote:
|
Quote:
normaaaal. pai tu ce ? credeai altceva ? |
in loc sa ajutati omul stati sa faceti katerinka de sugestia cu cipul toba si filtru de aer.
pt propietarul de golf zi si tu cam pe la ce putere vrei sa ajungi, in cat timp, cam ce buget ai. |
Topicul are 2 ani?????
|
wtf ??????????????????
nici nu am vazut |
si la cati pun intrebarea asta..mai ctz de cand e topicul? intrebarea inca poate fi actuala pt cineva.
|
Pai daca te uiti rapid pe forum vei vedea ca toti cei care pun intrebarea asta nu vad acest topic pentru ca le este lene sa caute, chiar daca il vad nu inteleg raspunsul, vor face un topic nou cu aceeasi intrebare sau vor pune intrebarea pe un topic ales la intamplare.
:D 200SX: ok topic inchis |
| All times are GMT +2. The time now is 20:17. |
- Copyright 2026 4Tuning