![]() |
Micutza mea Dacie 1310
10 Attachment(s)
In primul rand salut tuturor !
M-am hotarat sa postez si eu niste poze cu noua achizitie sau 'Micutza mea' cum o alint eu :D Nu stiu daca ma pot numii fac Dacia ,dar mi-au placut (si inca imi plac ) foarte mult daciile ;) Caut idei si astept pareri atat pro cat si contra ! :twisted: |
Re: Micutza mea Dacie 1310
Salut, bine ai venit.Arata bine masina, imi place culoarea ;).
Pentru inceput ii poti cobora garda la sol, prin vechea metoda...baga flexu' si taie 1-2 spire din arcuri sau le poti comprima. Bafta:!: |
bine ati venit domnu, cand facem o liniutza ?:> :)))
|
Foarte ingrijita masina planuri de viitor:toba ceva finut jante dublate sau intoarse,arcuri de solenza sau cele de dacie taiate,amortizoare intarite,bara de torsiune,stopuri rosu cu alb,semnalizari albe faruri bixenon geamuri electrice cam atat pentru inceput!Bafta
|
Ai putea renunta la acea dunga neagra de pe linia masinii, sa stergi cele 3 dungi de pe stalpii masinii, sa dai jos aparatorile de noroi, Sa iti schimbi semnalizarile de pe aripi cu unele transparente sau clare de golf4 , golf3 , bora etc... , sa renunti la scrisul cu dacia 1310 de pe portbagaj , ai putea renunta la paravanturi ca nu sunt chiar atat de utile.
Cam astea ar fi pe plan de aspect , verifica mecanica amanuntit si schimba tot ce este necesar, baga ulei in praguri , vaselina pe la usi etc .... . Daca vrei iti poti pune deschidere la portbagaj pe buton , poti adapta o fusta de golf4 sau bora la bara fata. Succes !!! |
Dar tu nu ai o viziunie cum ai vrea sa arate masina ta???
Masina este una ingrijita,multi km fara probleme. |
1 Attachment(s)
ooo frumoasa seamana cu asta :twisted:
|
Foarte frumoasa! Sa ai noroc de ea.
App....Ce cauciucuri ai pe ea? |
arata super masina.bafta in ceea ce doresti sa-i faci
|
imi place foarte mult ca e ingrijita ..felicitari !
|
Quote:
Inca ma gandesc daca sa cobor sau nu garda.Mai intai trebuie sa vad ce avantaje/dezavantaje imi aduce ( poate mi le poti spune chiar tu) |
Quote:
|
Quote:
toba ceva finut -> Da (ma gandesc daca sa iau tot traseul ,sau doar finalul) jante dublate sau intoarse -> caut sa iau pentru inceput de aro arcuri taiate -> vreau sa aflu avantaje/dezavantaje amortizoare intarite -> am doar pe spate bara de torsiune - > Da (se afla in plan ) stopuri rosu cu alb -> prefer negru cu rosu faruri bixenon -> sa cumpar o baterie mai intai si sa vad ce implica 'xenoane' geamuri electrice -> desi kitul este ieftin ,am inteles ca nu sunt ' reliable' |
Quote:
aparatorile noroi -> inca NU (urasc sa sterg bara tot timpul ) semnalizari -desi unul din ele nu merge ,nu cred ca le voi schimba (inca), nu m-am gandit la asta.MS de sfat ! scrisul + paravanturi -> au fost date jos mecanic -> dupa buget va trebui sa achizitionez un motoras reglare acc. modificari exterior voi face doar dupa ce voi gasii un tinichigiu care sa faca treaba buna ( daca se pricepe sa fac si fibra cu atat mai bine) Multumesc ! |
Quote:
Viziune -> AM .totul depinde de buget si timp ! Multumesc la fel !:) |
| All times are GMT +2. The time now is 08:02. |
- Copyright 2026 4Tuning