![]() |
Probleme ambreaj Cielo
Salut. Revin cu vesnica mea problema , ambreajul. Saptamana trecta am fost la mare. Cand am iesit de pe varianta Constantei , unde am mers cu I-a si a II-a am observat ca masina se tureaza in gol si cupleaza dupa cateva secunde. La un moment dat era in viteza dar nu a mai cuplat deloc. Am lasat-o pe avarie , timp in care ceilalti participanti la trafic mi-au umplut frigiderul , pret de 15 min. si si-a revenit. Am ajuns in Eforie Sud - aceeasi problema. Mentionez ca am schimbat kit-ul de ambreaj de 5000 km . Are cineva idee de ce face chestia asta cand se incinge foarte tare ? Spre casa ,450 km , am plecat noaptea si nu a mai facut nici o problema. Mentionez ca am schimbat din 2008 de cand am luat masina , fiindca aveam aceleasi probleme urmatoarele : cilindru receptor ambreaj , pompa ambreaj , anul trecut Kit ambreaj. Treaba asta o face numai cand conduc mult prin oras si este foarte cald.
|
Re: Probleme ambreaj Cielo
poate fi si lichidul prost , un dot 4 parca este rezistent la caldura , nu cred k in 5000 km sa se fi dus ambreiajul , cnad stai la semafor stai cu ambreiajul calcat ?
|
Salut. Conduc din '94 si crede-ma ca am vreo cativa km. Masina o am de la un unchi caruia i-a facut aceleasi probleme. Nimeni de la service nu mi-a dat un raspuns concret la aceasta problema . Lichidul DOT 4 este Bosch. Toti o iau pe bajbaite , ba ca-i cilindrul , ba pompa .Asa ca nu mai stiu ce sa-i schimb sincer.Nu ca ar fi o suma mare , dar m-am saturat sa schimb asa dupa urechea fiecaruia. Ce-i drept ca nu se pot simula conditiile in care mi s-a intamplat si sa inlocuiesc care o piesa. Oricum ms!
|
schimba cilindrul si pompa ca nu cred ca te duce mult si scapi de probleme , asta daca ai schimbat chitul , incearca cu pompa si cilindru din dezmembrari , numai bine
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:52. |
- Copyright 2026 4Tuning