![]() |
316I seria 3 e46
sunt nou pe acest forum , de fapt este singurul unde cred ca pot invata ceva de la voi, am sa incep prin a va cere ajutorul, posed un bmw 316I seria 3 e46 din 2000,cutie manuala, merge bine nu am probleme , momentan as vrea sa fac schimbul de ulei etccccccccc, ma gindesc sa schimb uleiul la cutie si la grup, am luat legatura cu bavaria bucuresti mi-au trimes uleiurile aferente respectiv ptr motor 5w40 cu stick BMW pe eticheta, ptr cutie si grup nu va pot da detalii uleiul se afla in 2 recipiente de plastic cu specificatia ulei cutie si ulei diferential ( asa l-am primit deoarece ei au cantitai mari la reprezentanta), am citi foarte mult pe aici parerile sunt impartite deci in final intreb sa schimb la cutie si diferential uleiul sau nu?:?:, scuze nu am specificat am 120 de mii de km la bord.
Andi |
Re: Salut
De ce mai intrebi daca-l schimbi sau nu, daca l-ai cumparta deja?
Poze cu masina! Salut! |
schimba-le, si eu le-am schimbat, tot la un e46, tot da la bavaria luate, chiar e bine sa le schimbi .. desi pentru motor ar fi trebuit sa iei 10w40, 5w40 e cam subtire ..
|
in primul rind iti multumesc mult ptr sfat, maine voi face poza cu masina ca sa o pot prezenta aici, referitor la uleiul de motor am folosit pina acum tot 5w40 si nu a scazut nivelul decit foarte putin (citiva milimetrii 2.3 poate) , am retinut si sezizarea ta este bine de tinut minte ,in plus merg cu masina 6 luni pe an 6 sunt pe afara poate de asta nici nu consuma ulei:rolleyes2
Am primit numai 4 litri de ulei motor , sunt suficienti ?plus filtru evident multumesc Andi |
| All times are GMT +2. The time now is 15:04. |
- Copyright 2026 4Tuning