![]() |
Nume club - sugestii
Va rog sugerati nice nume de club pentru ca in final sa alegem din 2-3 cele mai reusite unul care sa ne reprezinte.
|
Re: Nume club - sugestii
Quote:
|
:D Nu-i rau :D
Dar sa-i spunem Uptown Street Racaing Crew :D:D:D Glumesc, bineinteles |
Ba bre dar suntem in jos.. Cum draq sa ii zicem up town ? :D :D :D :D
|
Middletown street racing crew.... cum suna ? hehehe
FMF .. raman pe FMF :) Fast Mother Fuckers :) |
pai de ce nu FMF?....e prea tare...:D
|
Nerd Motorsport .....:))))))))))))))))) ce zice-ti?...=))
|
Quote:
glumeam ma...;p Deci: cine este interesat de acest club.....rog trimiteti mail la adresa: [email protected] Mailul sa contina: numele, numarul de telefon, nickname-ul de pe forum si eventual masina. ROG SERIOZITATE!!!:D |
HAW eu zic ca tu ...liviu si ceilalti posesori de Honda sa-si faca clubul Team Honda...:)))))))))))
|
daca imi dati voie poate va ajut si eu cu ceva nume;)
Maniaks motorsport (ori racing club) Road Runners Shadow Racers East Side Racers (tinand cont ca sunteti in parte de EST a tarii) Speed Chasers |
partea cu east side racers......e cea mai interesanta:)
|
Raman pe FMF sau UTC.. :D
|
1 Attachment(s)
Sua aJa :D
|
:)
Imi placa sigla Nu e rau nici East Side Racers.... |
dadada
vechile discutii de copii mici .............Azerty ai spus k ma suni astept si acum telefon de la tine............. Cipin da tu nu te uiti ce scrie la tine la semnatura??????.......te-ai dat cu lupu??????(sau suntem prieteni numai cand e nevoie???) _____________________________ -Underground Racing Crew- Ficat Croma 2.0 Turbo - KUS-ul Daewoo Espero 1.5 DOHC - GBC-ul _____________________________ In fine.......................... Voi chiar nu observati k nu suntem in stare sa ne intalnim cu totii odata si sa discutam aceasta problema!!!!!!! Dintr-e toti cei care posteaza aici eu cel mai des ma intalnesc cu ciprian,cu shadow si uneori cu cipin si maus..............asa k ce fel de club vreti sa facem??????? Astept detalii...... |
| All times are GMT +2. The time now is 00:12. |
- Copyright 2026 4Tuning