![]() |
Peugeot 406
2 Attachment(s)
Motorizare: 1.9 Xrdt 90 de cai
Dotari: AC, Senzori Ploaie, Geamuri Electrice, Airbag, Abs, Faruri electrice Masina e in lucru, voi pune poze sa vedeti ce am de gand... |
Re: Peugeot 406
8 Attachment(s)
Bandouri anulate, Manere usi spate anulate, Semn fata/spate anulat, Facelift model 2003...
|
Foarte tare!! Abia astept sa vad cum iese. Spor la treaba!!!
|
Din spate zici ca-i 306-le meu. Spor la munca! Vorbeste cu Adi sa va bagati un pic nasu si la motor ca se poate scoate ceva frumos si de acolo.
|
Pay cu timpu o sa ma ocup si de motor cred ca...
|
7 Attachment(s)
:arrow::arrow::arrow:
|
Foarte misto a iesit! O suspensie si niste jante - reteta succesului :D
|
pay urmeaza...dar acum s'au cam dus banii...
|
pffff ce frumoasa e asa clean ! ce urmeazA?
|
Imi place ce a iesit !8)8)8)
ps: cu semnul de pe fata ce ai facut?Ai vazut ce aiurea arata 406 fara semn si l-ai pus inapoi?:lol: |
semul e inca acolo dar o sa-l scot...ca noutati: i-am luat nijte jante pe 17 dar trebuie sa imi cumpar niste distantiere si prezoane mai lungi si le voi pune sus,instalatie de xenon filtru de aer sport si am renuntat la catalizator...o sa revin cu poze dupa ce pun jantele sus...
|
9 Attachment(s)
:arrow::arrow:
|
17' ?
Arata bine, dar fara semnul pe fata arata ca si Basescu cu par.. adica nici cum. |
I-mi place bara fata arata agresiv :D
|
As vrea sa stiu daca barile din fata si masca se potrivesc perfect la modele din 1998 pe modelul din 2001-2002 ( deoarece am observat ca tu ai montat fata modelului nou ) , si eu vreau sa pun fata modelului vechi . As fi foarte recunoscator daca mi-ai putea raspunde :D
|
All times are GMT +2. The time now is 01:44. |
- Copyright 2025 4Tuning