![]() |
Un nou club!
Intentionez sa fac un club de tuning daca este cineva interesat sa imi de-a un raspuns:):D
|
Re: Un nou club!
Altu`? :)
|
Quote:
|
La anu dau de permis :lol: Sper sa ai bafta in infiintarea clubului :twisted:
|
Quote:
|
Quote:
Misto. |
Quote:
|
Avantajul vostru e ca la intalniri puteti bea doua trei beri linistiti ;)
|
Quote:
|
Quote:
:)))) |
v-ati baga in experienta asta?:>
|
Quote:
Lasand gluma deoparte: de regula, ca sa faci parte dintr-un club auto, conditia esentiala e sa ai masina. Tu vrei sa infiintezi unul si nu numai ca n-ai masina, n-ai nici permis. Ce vrei tu sa faci e echivalent cu zero. |
Quote:
|
Nu fiti rai..... personal nu mi se pare o problema asa grava ca nu are permis sau masina. Ca sa infiintezi un club poti sa o faci si fara dar desigur ca ideal ar fi sa ai masina si permis. Din nefericire nu prea ai ce masini sa mai atragi in clubul tau...si asa sunt putine masini in oras tunate. Daca iti doresti un club cu masini stock e ok....insa niciodata nu o sa va bucurati de performante . Si eu aveam asa ceva in cap... si poate inca mai am....dar la mine ideea se dezvolta mult mai amplu...si anume un club exclusivist cu masini care au ce sa arate si cu un garaj propriu, insa pt tine e greu sa apari pe un forum si sa spui ca vrei club.....nu ai masina, nu ai performante nu te bucuri de o anume notorietate etc etc. Iti doresc succes in demersul tau si sa gasesti masini bune . Concurenta nu poa` sa faca decat lucruri bune :)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:55. |
- Copyright 2026 4Tuning