![]() |
Campionat National de Indemanare auto ETAPA 3
Buna ziua !
Doresc sa va informez ca pe data de 31 iulie se va organiza a 3-a etapa a Campionatului National de Indemanare Auto care va avea loc in parcarea Carrefour Ploiesti. In data de 30 iulie se vor tine antrenamente de la ora 10:00 iar pe 31 concursul propriu-zis. Detalii suplimentare : www.gtautoclub.ro Va multumesc, Horia Gheorghe |
Re: Campionat National de Indemanare auto ETAPA 3
Taxa de participare se poate plati la fata locului sambata pe 30?
|
Quote:
|
Am citit cucule ,dar am vazut ca sambata sunt antrenamente si ma gandeam ca merge si sambata sa platesc taxa. :)
|
Quote:
|
Vreau sa verific dacia sa fie totul ok si ma inscriu, dar mai stau putin ca sa nu ma pun aiurea acolo.
|
Quote:
La ce ora ? ca sa stiu cum imi fac timp si pt masina. Multumesc ! |
Quote:
Sambata la ora 10:00am vor incepe antrenamentele pana in jurul orei 4:00pm.Se vor completa fisele de inscriere,etc.Inscrierile se pot completa pana duminica la ora 9:00am, cand se ia startul. Duminica vor avea loc: -1 Mansa de antrenamente -1 Mansa de recunoastere a traseului -cronometrata -2 Manse de concurs -cronometrate. Timpul cel mai bun se ia in considerare. |
Multumesc!
Dar nu mai pot veni din motive financiare. Imi pare rau , chiar imi doream , dar se mai intampla. Multumesc pentru intelegere si le doresc tuturor participantilor mult succes ! |
Mai bine ca nu vii ca pica bucsa de la bascula:)) glumesc mah! Aia nu stie dalatu cu tractoarele alea:)))
|
Quote:
Repet , motive financiare. |
Quote:
aia e...:D |
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
Poze! Ma asteptam sa il vad si pe jakalu...m-a surprins in mod placut mosulica cu tico verde, gagica cu new beatle care pentru varsta ei le cam avea si meseriasu cu dacia alba. Cam atat...era tare daca se dadea si m6-le ala din parcare.
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:18. |
- Copyright 2026 4Tuning