![]() |
vand 2 lancia delta2
6 Attachment(s)
Prima lancia are motor de 1.6 16v 103cp+chip, din `95 ,geamuri electrice fata , abs , discuri fata-spate , volan reglabil , mp3 pioneer 4 boxe , proiectoare ceata. Au fost schimbate distributia , basculele fata , un cap de planetara ,sonda lambda. Masina este colata , mai putin barile si eleronul.
Pret 1500euro . |
Re: vand 2 lancia delta2
7 Attachment(s)
A doua este din `94 , in acte este 1.8ie , geamuri electrice fata , trapa electrica in 2 pozitii, oglinzi electrice heliomate , volan reglabil raid piele , ceasuri suplimentare pt boost (vdo), afr (autogauge) , presiune ulei (raid). Din motor a ramas doar blocul , restul fiind schimbate cu componente de 2.0 8v turbo. Suspensie sport , discuri fata perforate , spate simple , jante aliaj pe 15 . Mai am un motor de 2.0t si cutie cu blocant + o lancia dedra 1.8ie pt piese(motor,cutie, geamuri elec, aer conditionat).
Specificatii motor : -megasquirt 1 , va fi upgradat cu procesor de ms2 -turbina garrett tb0335 de pe integrale , se mai da si o tb0338 cu partea calda mai mare -traseu evacuare inox de 63 si finala borla -intercooler de pe sprinter + unul de integrale -traseu admisie inox -blow off valve forge -injectoare denso 370cc la 3 bari -regulator benzina reglabil -boost controller -bujii ngk iridium -ambreiaj de 2.4 diesel si cu volanta usurata -pompa benzina bosch de pe integrale , turul schimbat cu furtun de 9mm Momentan masina merge cu 0.8-0.9 bari . Pretul este de 2000 euro fix. |
Quote:
PE lancia aia Dedra mai ai motorul? eu am una de 1.8 benzina si am nevoie de ceva de la motor ca nu imi merge motorul de la o piesa si nu stiu care e :)) din ce oras din jud CT esti sau stai exact in oras? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
salut ai schimbat tot motorul la lancia aia cu 1.8 cu componente de 2.0 ? Lancia aia a fost si la mine la un moment dat cred ca de la mine ai luat-o din Bacau ....Vad ca tot cu nr de Cj a ramas ..interesant cum a ajuns ..Nu ai mai reusit sa faci cva cu motorul ala de 1.8 ..? Multa bafta ma bucur ca am revazut o masina ca mi-a fost draga |
5 Attachment(s)
Quote:
Dar din pacate trebuie sa vorbim la trecut de ea. La nici doua zile dupa ce am facut pozele astea , magazia de langa ea a luat foc si cu ea s-a dus si masina . N-a mai ramas decat evacuarea care era inox si sa vad ce mai scot din motor . |
Quote:
Bafta in continuare |
Quote:
|
7 Attachment(s)
Quote:
|
7 Attachment(s)