![]() |
Vand Placa Video GeCube ATI Radeon RX1650 PRO
3 Attachment(s)
Salut ,
Dupa cum scrie si in titlu vand o placa video GeCUBE ATI Radeon RX1650 PRO pe PCI Express. Stare Produs : NOU Uzura : 0 , nu a fost folosita niciodata. Garantie : incepand cu data de 13.10.2006 are 12 luni Provenienta : Taurus Group a.k.a. PcZone Motivul vanzarii : Urma sa schimb si placa de baza + proc [ sa trec la LGA si PCI Express ] dar a aparut un VW Golf2 de care trebuie sa ma mai ocup putin [ cel din semnatura ] . Nu pot da factura si garantia de la ea pt ca am mai multe componente pe ea, in momentul cumpararii vin cu garantia pe care se paote vedea seria ei [ ca sa excludem chestii de genul "asta imi da teapa" ] ulterior daca sunt probleme ma ocup eu de rezolvarea lor. Specs : Procesor Video: Ati Radeon 1650 Pro Rezolutie maxima: 2048 * 1536 Slot: PCI - Express 16X Ramdac (MHz): 400 Frecventa Procesor (Mhz): 600 Frecventa memorie (MHz): 800 Tip memorie: DDR 2 Capacitate memorie (MB): 256 MB Latime banda memorie (biti): 128 Tip racire: activa Conectori : Dual DVI , AVIVO Producator procesor grafic: ATI DirectX: DirectX 9.0C Link cu produsul in cauza : http://www.pczone.ro/detaliu.php?id=51&idp=3097 Pret : 380 ron Negociabil Modalitati contact : *YM! : razvan.balas *GSM : 0724.640.640 * E-mail : [email protected] |
Re: Vand Placa Video GeCube ATI Radeon RX1650 PRO
Nimeni interesat? mai discutam la pret ... o dau ca am nevoie de piese pt masina ... UP
|
10 caraCtere
|
350 RON ! care ai nevoie de o placa video buna?:D
|
Nimeni? Nu se face upgrade si la pc pe aici?:D
|
cele 10 caractere pt o placa video bune :)
|
350 RON! e cu cel putin 50 ron mai ieftina ca la magazin in aceleasi conditii.
|
salut, te-ar interesa un schimb cu 4 injectoare?
|
Quote:
|
ok, no pb man, intrebam si eu... daca aud pe cineva interesat iti zic!
|
Multumesc :)
|
Placa scoate cam 2500 de puncte in 3DMark 2006 :) e o placa foarte buna ... gpu merge la 600mhz si memoria la 1500mhz :D
|
Quote:
p.s. Placile Ati nu`mi plac ... altfel faceam o combinatie ... (cash si placa) :D ... oricum acuma sunt mandru de FX6600 GT :D |
eu nu suport n-vidia :)) fiecare cu maria si palaria lui :).
Nvidia are alt tip de culori... mai fade... si zic din experimete facute pe acelasi sistem cu acelasi TFT ... mai bine se vede cu ati ... ai incercat macar un ati pana acum? |
Quote:
P.S. nvidia are culori mai fade ... dar la ATI daca nu ai catalyst bun ... nu ai placa :D ... P.S. succes la vanzare :D |
| All times are GMT +2. The time now is 08:38. |
- Copyright 2026 4Tuning