![]() |
Logan 1.5 dci si logan 1.4 mpi
Salut! Am tot citit pe aici pe forum si in alte parti de un anume chip tunning pentru logan 1.5DCI care i-ar mari acestuia puterea cu 20 cp...
Vreau sa stiu cum se comporta acesta dupa tunning in comparatie cu un logan 1.4 MPI stock Imi cer scuze daca am postat aiurea...sunt nou (si pe forum si in lumea auto) MS anticipat pentru raspunsuri |
Re: Logan 1.5 dci si logan 1.4 mpi
1 nu ai postat bine
2 nu exista chip tuning la logan care sa ii creasca puterea cu 20 cp |
http://www.obdtuning.ro/ ...17 cai.....la asta ma refeream...
imi cer scuze pentru postul aiurea...dar totusi este o comparatie intre Loganul 1.4 stock si 1.5 DCI tunat...pe viitor voi incerca sa postez mai corect |
daca nu cumva are turbo nu prea cred sa creasca puterea cu mai mult de 10 cp doar din cip
|
..are Turbo..sau Cel Putin Asa Spun Cei De La Dacia
|
turbo pe logan? eu nu am mai auzit de asa ceva...daca vezi tu undeva anunta-ma ca imi iau si eu logan
|
nu turbo frate (vorbesc prostii de oboseala) ....ma refeream la altceva ( nu situ sigur cum ii spune...am carnetul de 2 luni :D ) o sa caut maine si iti spun
|
topicul a fost mutat aici
2000cmc 1 pentru ca esti nou, inainte sa creezi un topic citeste ce scrie la coltul incepatorului 2 uite ca gaseste la un simplu search dacia logan dci cu unichip https://forum.4tuning.ro/175-dyno-tuning/12995-dacia-logan-dci.html pe grafice vedem 85cp teoretic ar trebui sa bata loganul de 1.4 nu? :D eu am auzit ca bate si 1.6... dar nu sunt sigur depinde si de sofer |
loganul 1.5 dci are turbina va spun 100% sigur si are cuplul de 140nm,sincer cred k dupa un chiptuning sau cum se numeste o sa bata fara drept de apel un logan 1.4mpi..............iar dupa chiptuning cuplul ei va fi mult mai mare decat al unuia pe benzina 1.4mpi
|
ma scuzatzi am gresit are cuplul 160nm nu 140nm cat am postat inainte..........
|
nu stiu ce sa zic eu am vazut odata o liniuta intre cele 2 :| cel diesel pare cam puturos
|
Quote:
sau ambele stock? |
deci dci stock (daca are si sofer bunicel) da bataie la 1,4 si dupa caz (aici chiar depinde de soferi) si la 1,6...
acel "turbo" sau nush exact (sunt obosit acuma, scuze...) intra in "actiune" dupa 2000rpm(unde e cuplul maxim la acest motor) si ajuta motorul sa mai aibe acel "zvac" si dupa 2000 rpm... P.S.: dci "tunat" nu stiu exact, nu am avut de-a face cu vreunul pana acuma dar sa vad la un prieten ca a zis ca o sa cam modifice pe acolo... |
fuzzy..din cate vad tu ai logan 1.4.....daca ajungi vreodata cu prietenul ala al tau la vreo liniuta sa imi spui si mie care a fost rezultatul
|
2000cmc eu ziceam de amandoua stock:)
|
All times are GMT +2. The time now is 18:11. |
- Copyright 2025 4Tuning