![]() |
CIELO -Stopuri lexus
4 Attachment(s)
Modele sunt acestea::arrow:
Produsele sunt facute in Taiwan sunt facute de aceasi firma ca cele de Logan- si vor fi aduse de ADV Project un nr mic -pretul 7milioane setu mesaj preluat de pe alt forum... cine vrea imi scrie p m si ii trimit eu cu cine sa ia legatura.. ;) |
Re: CIELO -Stopuri lexus
Produsele sunt facute in Taiwan sunt facute de aceasi firma ca cele de Logan- si vor fi aduse de ADV Project
pretu nu se stie exact(maxim 7mil setu-mi sa spuc ca ar ajunge si mai putin) care e ptr comenzi : ADV Auto Power & Technology [email protected] Address: Bucuresti Street no 45 - 49, 077055, Ciorogārla, ILFOV Tel: +40 21 408 8438 Fax: +40 21 408 8437 PS:bodyspeed eu sunt Armani de pe celalt forum de unde ai luat!! bravo pt initiativa!!:D |
de le-am putea aduce la 5 mil 2 mi-as lua, una de rezerva :P
|
tipu a zis ca 7 milioane e pretu maxim la care ar putea ajunge!! dar el crede ca vor fi mai ieftine de 7 milioane!! eu zic ca sunt 5milioane pt ca cele de la tuning-shop.ru erau 5 milioane si tot la fel importate!! deci daca vreti detalii contactati pe om...eu unu chiar vreau macar 1 pereche!!
|
http://www.daewooclub.ro/forum/index...howtopic=14667
Aici se face un sondaj, doritorii sunt rugati sa voteze! |
si aici: https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/27058-stopuri-lua.html ... nu mai da linkuri catre alte forumuri ... ca nu e bine :))
|
mi-am mentinut parerea :P
|
Sincer nu imi place nici un model.Si sunt enorm de scumpe.
|
taci ma
ce masina ai tu? uita-te ca la epava de logan si 200 euro adica cam 7 mil si astea-s si mai eftine gasesti tu ceva mai eftin si model mai tare ca astea? crede-ma ca eu cu lao si cu inca 2 persoane am cautat de me-am urat daca gasesti tu in alta parte esti bestial pana atunci te rog frumos fara comentarii ca n-am chef aiurea |
alezz , nu te-a obligat nimeni sa cumperi , nu-ti place nu trebuie sa stie toata ce place si ce nu place fiecaruia , daca fiecare s-ar apuca sa scrie ce ii place si ce nu unde am ajunge ?
|
sa sti ca mie imi plac, dar nu stiu cum se asorteaza cu restul masinii. Poate imi zici un pret exact la primul model
|
salut, pentru daewoo lanos poti sa aduci ceva?
merci |
pentru cielo am cautat cu lao si cu inca cativa mai bine de juma de an, si doar astea le-am gasit
cauta si tu si daca iti gasesti poate poate sa-ti importe |
Le-am gasit si eu pe Drtuning.ru si mi se par super-tari si ma gandeam cum sa gasesc pe cineva care sa le comande. Si yo am cautat aproape o zi intrega. Dak rezolvati ceva si se pot aduce sa anuntati si voi pe forum si as vrea sa stiu daca trebuie neaparat sa se comande mai multe pt a fi aduse.
Multzam |
aici s-ar parea ca sunt niste stopuri lexus style pentru lanos...zic la news de ele, au si poza...se pot aduce de acolo sau de altundeva?
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:24. |
- Copyright 2026 4Tuning