Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Timisoara (https://forum.4tuning.ro/39-timisoara.html)
-   -   Vreau sa deschid un club/local pt cei ca noi (https://forum.4tuning.ro/39-timisoara/26979-vreau-deschid-club-local-pt.html)

mattr|x`u 10-11-06 15:45

Vreau sa deschid un club/local pt cei ca noi

Ceva frumos...si ash dori pareri sau idei cum sa fie...cum a fie...si toate cele...sa fie pt cei ca noi.. sa va dati pareri...sau daca stiti locuri pe unde in timisoara.... ceva despre design sau...daca se asociaza cineva...

XtenSion 10-11-06 18:13

Re: Vreau sa deschid un club/local pt cei ca noi

Sa fie fara "trebuie sa ai masina" si fara "trebuie sa platesti taxa de [...]lei"

mattr|x`u 10-11-06 18:20

Normal mha...public....dar...de preferintza sa fie unde sa ne`ntalnim, cunoastem si etc....

Special pt aceste lucruri..

Speedy5 11-11-06 10:46

cati bani ai ?

aByS 11-11-06 10:59

Quote:

Originally Posted by mattr|x`u (Post 617740)
Normal mha...public....dar...de preferintza sa fie unde sa ne`ntalnim, cunoastem si etc....

Special pt aceste lucruri..

Si eu am inceput sa ma gandesc la asa ceva. :D

Poate ca ar fi bine sa ne intalnim sa discutam, undeva, despre asta.:!:

Si eu am inceput si sa ma gandesc, de la un timp, la o chestie similara.:idea:

Astept un pm de la tine.

mattr|x`u 11-11-06 20:01

aByS - acuma sunt la Oravita .. in Caras Severin ... am si aici o afacere...hotel...

poti sa`mi lashi un pm cu nr tau sa te sun cand sunt in tm ...? vreau ceva cu o dita`mai parcarea... am vrut sa inchiriez cubanito (Havana) dar ii ... nu frumos :D discutam noi...

Speedy5 - banii nu ar constituii o asa mare problema ca am ceva cunostiintze la nijte banci ...si pot rezolva sa iau pe mine bani cati ar trebui...fara sa va incurc pe voi...sau daca ar dorii cineva sa se asocieze...

De asemenea ash dorii sa aflu cum sa iau legatura cu sediul 4tuning si toate de genu...similare... ca sa obtin ceva sigle sa le fac "putina" reclama la un pretz rezonabil...sau poate si fara pretz...

io mai astept propuneri si idei ... ms

Cristi_XP 13-11-06 13:48

Pai ...ai putea sa o iei de la zero...sa cumperi pamantul undeva...si sa incepi tu sa construiesti..parcarea cat vrei de mare...si restul...oricum...cu asta cre k dai lovitura...

mattr|x`u 13-11-06 13:53

ca sa o iau de la 0 vine prea scump...aja in 2 ani scot investitia...si suntem doar 3 ...capitalul vreau sa ne ajunga sa`l terminam in prima`vara....
dar cand o sa gasesc localuri mai multe... o sa le postez aici sa isi spuna fiecare parerea daca este buna locatia sau na...
vedem pe viitor..

Cristi_XP 13-11-06 20:32

Si io ma bag in afacere...io`mi deschid McDonald`s pe circuitul de raliu in timisoara...la pit stop se pot servi burgeri calzi =))

akimoto 14-11-06 18:11

mai bine faci pleshkavitza, ii mai moca

danutSZY 16-11-06 01:49

Quote:

Originally Posted by akimoto (Post 622562)
mai bine faci pleshkavitza, ii mai moca

.........exact.....!!!!!pleshkavita......sa mor yo dar in TM am mancat cea mai tare pleschavita......in complex.......!!!!!:D :D :D ........lovitura adevarata dai.......acu 6 luni era 3lei bucata.....acu?????:?: :?: :D :D

florin_cars 16-02-07 01:40

3.5..............

vyrrutzu 01-12-07 16:13

Quote:

Originally Posted by aByS (Post 618400)
Si eu am inceput sa ma gandesc la asa ceva. :D

Poate ca ar fi bine sa ne intalnim sa discutam, undeva, despre asta.:!:

Si eu am inceput si sa ma gandesc, de la un timp, la o chestie similara.:idea:

Astept un pm de la tine.

nu stiu daca exista in timisoara un autoclub dacia dedicat... mai ales daciilor pana la solenza si logan, dar daca este imi puteti spune unde se afla, sau daca nu poate va ganditi sa deschidem unul, sa-l facem oficial cu acte... astept pareri pe pm...

andry-WRC2 04-12-07 13:09

deschide pt inceput un local,pt intalniri,cu un nick sugestiv,sunt convins ca va merge,

valib 04-12-07 15:39

intr-o vreme era aici in complet Speed Club (parca asa se numea), a lui vali de la kid tuning.
nu stiu din ce motive, dar s-a inchis....

din ce am vazut eu, nu prea era clientela

All times are GMT +2. The time now is 19:26.

- Copyright 2026 4Tuning