![]() |
Dacia 1300 cu mici modificari
4 Attachment(s)
Salut, as vrea sa prezint o Dacie 1300 care a intrat astazi in familie. Masina a apartinut unui batranel a intretinut-o cum a stiut el mai bine. Precizez ca masina nu are pic de rugina. Modificarile:
-bari si grila Renault 12 -cutie de viteze in 5 trepte -electroventilator -carburator dublu corp Weber -geamuri elctrice -rezervor din fibra de sticla -jante Renault 5 Alpine -trapa -bord Cn Astept parerile voastre...Multa bafta! |
Re: Dacia 1300 cu mici modificari
Bine ai venit pe forum:)
Daca stau bine sa ma uit tu nu ai Dacie, ai un Renault 12:-P in acte ce scrie? Dacia sau Renault? Iar sta mult mai bine cu un set de bari de metal, plasticele sunt pentru masinile mai noi nici decum pt un old school:) |
Quote:
|
Bine ai venit printre noi imi place daciuta da mai bn ar da cu niste bari nichelate parerea mea ,fara suparare si grila aia de unde o ai :D ca si eu vreau sa fac rost de una ca asta cu margini nichelate:D succes la tunarit:D
|
Quote:
|
Quote:
de curiozitate din ce an e si cat te-a costat? ce planuri ai cu ea? |
Bine ai venit:D
|
Quote:
|
Bine ai venit..frumoasa masina..bafta in continuare ! ;)
|
Frumoasa aparitie! Succes cu ea incontinuare.:)
|
Quote:
|
sa scada din greutate? sa nu rugineasca?:))
|
Quote:
bine ai venit, frumoasa masina si eu sunt interesat cat ai dat pe ea...;) |
Quote:
|
arata bine jucaria nu ai ce'i zice...cand ai timp poti sa ii faci si tu o poza din fata la ochelari si grila?..imi place cum sunt aliniate...si cam asa ar trebuii sa fac si eu la a mea..multumesc..
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:10. |
- Copyright 2026 4Tuning