![]() |
Cate ceva .. D1300
6 Attachment(s)
Cateva piese pentru Dacia 1300 , date jos cred ca de 10 ani , am facut curat in debara si am dat peste ele .
Faruri ELBA 60 lei Set Stopru ELBA 60 lei Set Semnale de bara ELBA 50 lei Set ca noi Semnale care se prindeau sub faruri ELBA 40 lei Set Lampri marsalier ELBA 25 lei Set Ceasuri bord 10 lei a fost umblat in el nu mai este complet Vorbim ne intelegem. Scuzati pozele nu am nimik mai performant , arata mult mai bine decat in poze. se vad intunecate mai aleas stopurile , o sa adaug alte poze cand o sa am aparat. BUCURESTI ,Contact PM , 0721465621 Schimburi mar interesa 2x CANADA 5,5J |
Re: Cate ceva .. D1300
sus hai cu doua jante canadiene 5,5j
|
Haideti oameni nu va trebe nimik , eu ma incurc de ele , le tin sub masa la pc , uitati de preturile care le-am pus si spuneti voi cat imi dat pe "aia"...... , in modul asta sunt si eu fericit si fac si pe altcineva fericit.:peace:
|
UP! va las sa faceti pretul !
|
Semnalele pt 1300 sunt in stare buna?
|
aveti pm,, SUS!
|
se vand sau se schimba ,caut polita bord noua daca am noroc si are careva (sper ca m-am exprimat bine) , turometru ,consola, 2x canada 5,5j . schimb obiecte de la mine cu obiecte cautate de mine.
daca va intereseaza ceva adresati o intrebare si ne intelegem. |
valabil!
|
valabil .
|
Sus!
Chiar nu are nimenea nevoie , Preturile de sus nu sunt valabile , ziceti voi pretul ca ma incurc de ele si vreau sa le dau , sa fiu si eu fericit dar si altcineva . |
Sus !
la schimb caut doua jante 5,5j canada |
sus !
vreau sa scap de ele |
sus! Preturile nu sunt valabile. la schimb dau din ce am pt 2 canadiene 5,5J
|
chiar nu vrea nimeni ?
|