Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Starea curselor auto (https://forum.4tuning.ro/53-starea-curselor-auto.html)
-   -   Curse legale de motoare ? (https://forum.4tuning.ro/53-starea-curselor-auto/2690-curse-legale-motoare.html)

aicad 25-11-04 14:32

Curse legale de motoare ?

Am si eu o intrebare sunt multi impatimiti care au pe acasa cate un suszuki, o yamaha, un kawaski, de ce nu se organizeaza si curse legale moto?

bobbyadr 25-11-04 19:57

Re: Curse legale de motoare ?

Quote:

Originally Posted by \"aicad\"
Am si eu o intrebare sunt multi impatimiti care au pe acasa cate un suszuki, o yamaha, un kawaski, de ce nu se organizeaza si curse legale moto?

pentru ca nu avem un circuit in tara

aicad 26-11-04 12:32

se pot face si liniutze intre motoare, si demonstratii, nu numai circuit!

ZoliaT 26-11-04 13:08

riscul este mult mai mare decat la masini si nimeni nu vrea sa si-l asume

exista o federatie care se ocupa de sportul cu motociclete, dar ei asteapta circuitul care va fi gata in 2015

bobbyadr 26-11-04 14:39

Re:

Quote:

tu cred ca nu realizezi ce inseamna sa prinzi 200 in 8 sec si asta cu motorul de serie,ca sa nu mai vb de publicul \"avizat\" care nu asculta de nimeni si tot timpul apare pe \"pista\" :wink:

aicad 26-11-04 15:07

ai dreptate sunt multe riscuri dar eu ii vad pe baieti cum o ard super tare prin bucuresti in trafic... asa ca in afara de public pt care propun un lunetist :D nu cred ca ar fi alte riscuri in plus. Era asa o idee. , la urma urmei sunt riscuri la fel de mari si pt masini...

Gabi 26-11-04 15:13

La Timisoara, daca nu ma insel, s-au tras si motoare, dar acolo, latimea pistei era mult mai mare decat a fost, de exmplu, la Baneasa, duminica. Problema spectatorilor se pune in primul rand, pentru ca se stie gradul de nesimtire al romanului si pentru ca puterea unui motor (sau mai bine zis viteza pe care-o ating acestea) nu se compara cu a unei masini.

Curse intre 2,3 motoare, poate, o sa mai vedem la liniutele care vor urma anul viitor, dar curse exclusiv de motoare mai greu. Poate cand o pista speciala va fi amenajata si va fi inconjurata de garduri prevazute cu 220V :twisted:

Bubu_021 26-11-04 21:34

de cursele de motoare nush ce sa zic... dar niste demonstratii cu motoarele ar fi spectaculoase, mai ales daca ar veni din partea unor \"avizati\" ai ghidonului. (poate ii remarca si ii suna cineva pt filmarile la torque 2)

SEBASTIAN 01-12-04 08:06

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Bubu_021\"
de cursele de motoare nush ce sa zic... dar niste demonstratii cu motoarele ar fi spectaculoase, mai ales daca ar veni din partea unor \"avizati\" ai ghidonului. (poate ii remarca si ii suna cineva pt filmarile la torque 2)

Ce ar fi asa de nou Legal Racing a facut in cateva randuri curse demonstrative de motociclete.

SEBASTIAN 01-12-04 08:22

Re:

Quote:

Uite performantele motorului meu.
Kawasaki ZX-12R -02:
0-100km/h 2.5 s
0-200km/h 7.0 s
0-300km/h 17.0 s
Nu e cam repede pt un spatiu inchis?

bobbyadr 01-12-04 11:32

Re:

Quote:

Originally Posted by \"SEBASTIAN\"
Quote:

Uite performantele motorului meu.
Kawasaki ZX-12R -02:
0-100km/h 2.5 s
0-200km/h 7.0 s
0-300km/h 17.0 s
Nu e cam repede pt un spatiu inchis?

merci pt ajutor,este exact completarea de care avea nevoie postul meu

guci 18-12-04 08:12

pericol

Periculos !

All times are GMT +2. The time now is 06:35.

- Copyright 2026 4Tuning