![]() |
alfa romeo 150 1.9 jtd?? daca nu ce?? :-?
buna fratilor! vreau sa imi schimb si eu masinutza si ma tot uit pe net la anunturi cu masini...ceva pana in 1500 de euro (neinmatriculata pe romania). chestia e ca am gasit...si inca multe tare. de ex: hyundai accent ('93 - '98 max 1000 de euro), mazda 626 diesel - 800 de euro (arata bine tare) vw golf 3, hyundai coupe...pana cand am ramas ca traznit: ALFA ROMEO 156 :X:X am gasit o gramada care costa pana in 1500...sunt prea frumoase si de aia m_am gandit ca una de asta as vrea...acum ce vreau sa va intreb:
- ce stiti de ele??sunt ieftine la piese? (distributie, filtre, consumabile - bucse, placute etc) - care sa fie mai buna? 1.6 16v, 1.8 , 1.9 jtd(asta mi se pare convenabila - consum mic) 2.0 benzina, 2.4 diesel? - este cineva dintre voi care a avut alfa si e foarte multumit de ea?...sau poate nu e multumit deloc? chestia e ca la mine e tare greu cu bugetul, de aceea m_am gandit sa ma interesez inainte sa arunc banii...vreau o masina sa consume putin, sa arate bine, si sa fie cat de cat mai ieftina la intretinut... aaaaa...si ar mai fi vw vento (mi_a recomandat cineva) sau opel vectra b 1.7 diesel... va rog mult sa ma sfatuiti si pe mine...cred ca pe sapt viitoare o sa pot sa imi cumpar :D ms ;) |
Re: alfa romeo 150 1.9 jtd?? daca nu ce?? :-?
nu ma ajuta si pe mine nimeni?? :(
|
cu 1500 euro o sa iei o jartea de masina. Cu atat mai mult axeaza-te pe benzina, pentru ca la 1500 de euro o sa iei un diesel cazut practic.
|
un 1.6 16v cam cat ar consuma??? as avea 2000 de euro...gasesc un diesel bun?? neinmatriculat, normal
|
diesel in banii astia sigur nu:). Cauta benzina!
|
ce pot sa zic??am gasit multe pe motorina...numai ca toate sar de 200.000 :(...si am inteles ca la atatia km poti sa te lasi pagubas...:(
|
Mai repede un vento,sunt masini bune,confortabile,fiabile,piesele nu sunt asa scumpe.
eu am avut una pe benzina 1.8 90cp,iti era mai mare dragul sa o conduci...acum as vrea sa imi iau tot un vento,dar pe motorina,un 1.9td,tdi,depinde,numai sa nu iei sdi ca te rogi de ea,e puturos rau motorul ala,e fara turbo dar e mult mai rezistent din cate stiu...oricum nu cred ca s'a montat sdi pe vento. deci recomand Vento:D |
vento nu e decat un golf 3 cu portbagaj. Motoarele sunt conceptie anii 80. La banii aia te poti orienta si catre un opel sau si mai bine o honda .
|
daca stai prost cu banii pentru intretinerea ulterioara a masinii nu te orienta spre alfa chiar daca au aspect exterior placut si interioare criminale...nu este obligatoriu sa fie o masina praf in banii astia insa vrei nu vrei mai trebuie sa schimbi o distributie, un pivot o bucsa....piesele pt alfa au niste preturi nesimtite rau...cel putin asa am sesizat eu in vremea cand ma tenta o alfa 156 si m-am interesat de costuri de intretinere, piese, consum etc....nu stiu daca fiabilitatea e chiar asa de proasta cum se zice...tind sa cred ca nu e dracul chiar atat de negru insa 1400 Ron pentru un schimb de distributie(informatie gasita pe forumul alfa) mi se pare jaf pe fata si asta e doar un exemplu;
in bugetul tau eu m-as indrepta fara discutii spre o asiatica: Honda Civic, Mazda 626, Mazda 323F, Hyundai coupe, Toyota Corola sau Celica(depinde ce vrei-coupe sau hatch/sedan)...mai mult...unele din aceste modele le poti gasi chiar inmatriculate in aprox 2000 de eu sau neinmatric in jur de 1000....garantat te vor costa la intretinere mai putin decat o italianca premium |
| All times are GMT +2. The time now is 14:14. |
- Copyright 2026 4Tuning