![]() |
Montari alarme si module dedicate BMW
3 Attachment(s)
Montari alarme si module inchidere centralizata dedicate BMW :
- module inchidere centralizata (cheie ,,diamant,, BMW - cheie ,,briceag,,) - module alarma (cheie ,,diamant,, BMW - cheie ,,briceag,,) - instalatii lumini & LED - instalatii geamuri electrice - instalatii oglinzi electrice - instalatii borduri auto & LED REPARATII BUTOANE DIGITALE si CONTACTE ELECTRICE si ELECTRONICE PENTRU DETALII SI DATE DE CONTACT SEND PRIVATE MESSAGE (PM) YM : [email protected] |
Re: Montari alarme si module dedicate BMW
VALABIL
|
Quote:
caut pe cineva in bucuresti sau ilfov care stie sa monteze kit geamuri electrice spate la e34 520i berlina..(nu ma pricep,asa ca nu ma bag) am tot kitul:macara+motoras+maner interior cu buton(+scrumiera)+cabluri,mufe. astept raspuns +pret manopera. contact: id: jhonycvz tel:0769.74.63.73-ionut ??????????????? https://forum.4tuning.ro/291-discutii...spate-e34.html |
Salut.
Sigur,se poate.Am adaugat ID Messenger <<jhonycvz>> YM : tuning_zone |
Salut , am o problema la e39 inchiderea centralizata nu mai merge din cheie nush din ce cauza ceva sa defectat , deoarece am numai o cheie as vrea sa pun un modul cu comanda de pe cheie ceva separat de masina ca sa am 2 chei , se leaga greu asa ceva acel modul , cheia se poate sculpta cu forma lu asta originala sau se schimba lama si cu cipu ce facem ????? Mersi mult , spune-mi ce sa cumpar si cat e de taiat fire pe masina ca as vrea sa fie cat de cat original sa nu taiem mult :))))))
|
Aveti PM
|
salut,cat ma costa manopera montaj alarma pe cheia masini (maat 861)
|
Ai PM
|
Nu pot sa-ti trimit mesaj privat (PM).Nu inteleg foarte bn ce vrei sa montezi pe masina...sa integrezi cheia in telecomanda...sau din cheie sa activezi alarma?Trimite-mi PM.bafta
WILD_CAT |
Revin pentru WILD_CAT...
Alarma Maat 861 este fara telecomenzi proprii...se monteaza pe modulul de inchidere original al masinii...spune-mi modelul si anul fabricatiei al autoturismului. Bafta |
hyundai santa fe 2007....
|
Quote:
|
VALABIL
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:54. |
- Copyright 2026 4Tuning