![]() |
E30 TM coupe....
2 Attachment(s)
Va salut....E al 2-lea E30 al meu .... si sper sa gasesc fondurile necesare pentru a reusi sa fac ceva din el deoarece se pare ca fostii propietari si-au exersat maiestriiile `tunningului` pe el .... !
Deci ....E30 coupe - 1983 an fab - 1.8i - trapa manuala Dupa o prima evaluare ..... am sa arunc foarte , foarte multe lucruri , piese din el deoarece lasa de dorit....o sa pun poze pe parcurs si sper sa nu ma impotmolesc din nou ! ps. Pretul achizitiei reflecta stare masinii ... asa ca va rog , INDULGENTA! |
Re: E30 TM coupe....
Interesante barile :lol: + ca e verde:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Ma gandesc ca va fii V 8 ?:D |
Quote:
vedem ce putem .... sau un 2.5 simplu... :) dupa posibilitati si timp.... |
hai cu castravetele...
rabdare multa si bani tot la fel de multi..si o sa o scoti la capat. sunt alaturi de tine fratili mieu nu intra in panica;););) |
daca te intereseaza avem ceva piese care ti ar trebui tie pe acolo.
kit m tehnic jante borbet A 9 j toate toba remus aer conditionat poate si un mototr de 1.8 is blocant interior recaro. cauta la anunturile mele unde este e 30 1.8 is 0762472558 nr meu 0764360282 dan ysr |
Quote:
Este putin de lucru la ea, bafta sa ai. |
Quote:
da am nevoie de ceva....dar nu ai enumerat pe acolo ! o trapa manuala care sa functioneze perfect...pentru inceput! ast pret pe pm ! te salut |
3 Attachment(s)
Quote:
am facut curat pe afara....iar de lucru este cu nemiluita ! 700E a fost masina ! te salut |
Quote:
|
las ma ca usor usor se face 8) o pune alex pe picioare:Dbafta!
|
fara barile alea mai arata si ea a masina:rolleyes2. spor la treaba si drumuri bune. bafta!!!
|
il lasi verde sau?
|
barile punele la vanzare ... se pare ca sunt placute in ochii "tunarilor " din generatie "cu vaca la pascut" .... :))
mult succes cu masina |
Quote:
vedem , incercam.... :) |
Quote:
dar erau un fel de ``cireasa de pe tort`` .... iar cu drumuri bune greu de crezut dar ms ! |
| All times are GMT +2. The time now is 23:09. |
- Copyright 2026 4Tuning