![]() |
Intalnire Colectionari Bacau
38 Attachment(s)
Impingandu ma serviciul cu treaba prin prea iubita mea Moldova, am profitat de ocazie pentru a mi revedea un bun si drag prieten, Costi 2010, si, cu aceasta ocazie, sa tragem si 2 3 poze catorva dintre pretioasele sale old timere...
Cateva foto: |
Re: Intalnire Colectionari Bacau
Foarte frumoase pozele şi machetele ! Felicitări. :caffine:
|
ai uitat sa scrii ceva de teroarea in lant aplicata de Ili...:lol::lol:
o adevarata placere a fost intalnirea asta bre si nu uita sa pui poze din debara ca alea facute de tine sunt bestiale fata de ce faceam eu cu tigaia mea... |
Bravo baieti! Superbe pozele si intalnirea voastra. Costi machetele tale arata deosebit in grup asa si mai ales cu figurinele. Felicitari!
|
8 Attachment(s)
multumim frumos baieti iar eu multumesc foarte mult bunului prieten Cip pentru eforturile depuse!!!
inca 2,3 poze.. |
Foarte frumos. Mai asteptam :D
|
multumim frumos!!!
o sa fie curand.. |
Bravo baieti.Frumoasa intalnire.Ce bine arata batranele impreuna.Ai mutat debaraua in parc mai Costi :lol:
Fain de voi.Vad ca a adus si Ciprian 6.3-ul, care arata de milioane.Frumos ca v-ati putut intalni.Sper sa am si eu ocazia sa ma intalnesc cu niste colectionari. Felicitarile mele amandurora. |
Misto intalnirea, piese machetele. Poate ne mobilizam odata si facem ceva cu voi, voi cu noi... si uite asa... :)
Ne intalnim la mijlocul drumului... bem o bere si restul vine de la sine :) |
hm, am in plan demult sa va fac si voua o vizita la BV...:lol:
|
Quote:
multumim emi!!! Quote:
Quote:
|
pai daca vi/veniti... da-mi un semn sa mobilizez echipa, sa fie completa. 8)
|
Quote:
|
Ce serviciu dragut ai tu Cip, care te poarta pe meleaguri indragite, astfel putand sa-ti vizitezi si prietenii,(Salut, Costi,ce mare s-a facut fetita ta!).Pacat ca nu facem o reuniune si la Pitesti, sau la Constanta, cu mai multi colectionari......
Felicitari baieti! v-au iesit minunate pozele! Arata tare bine asa la un loc "babutele" lui Costi !!!!;) |
Quote:
Shelby reuniuni la pitesti s-au facut si o sa se mai faca multe(din pacate nu am avut ocazia sa particip dar am fost invitat de michi care mi-a popus o intalnire vara asta cu mai multi colectionari din pitesti,eu avand ca scop sa ii aduc pe cei de pe 4tuning. Colectionarii ce se reunesc cam de 2 ori pe luna sunt(gigione, thunder77, GGG, michi,de pe 1 forum si Anakinu, Milisss si Radu Old school de pe alt forum)daca s-ar mai duce si cei de aici ar fi cam o duzina :)). |
| All times are GMT +2. The time now is 01:06. |
- Copyright 2026 4Tuning