![]() |
Vand wartburg 1966
4 Attachment(s)
O CUNOSTINTA vinde wartburg din 1966.
Are instalatia electrica schimbata pe 12v (fata de 6 cat avea original) Este modelul 312 Este in perfecta stare de functionare. Este inmatriculat. Cauciucuri noi DEBICA (nu mai stiu de model) Pretul este de 6000 ron NEGOCIABIL tel : 0724-710.826 Attila Gabor Ps, se poate vedea, proba oricand ! |
Re: Vand wartburg 1966
cere 60mil pe o masina din 66? daca chiar vrei atat, masina trebuia sa arate impecabil...asta e cam lasata in paragina...
|
La banii astia ar trebui sa arate intr-un fel, e departe de suma pe care o cere. Bafta la vanzare.
|
are si cauciucuri noi :lol: Spor la vanzare!
|
Masina are cauciucuri noi dar in poze sunt minim coapte si dupa cum arata e adapost de porumbei.
|
40 primeste la rabla :))
daca-i da ca careva 1000 euro pe ea, poate veni si pleaca cu ea pe roti |
primeste voucher nu cash...iar pe voucher nu stiu cat poate lua.
Oricum spor la vanzare !!! |
isi cumpara alta masina...dar nu vroia sa o duca la rabla pentru ca este o masina de 50 de ani...si se putea face de epoca tinand cont ca si functioneaza
|
salut, ma intereseaza pe mine wartburgu ofer 1000 ron. ai PM cu datele mele de contact
|
ai numarul, suna acolo daca esti cu adevarat interesat. Dar eu iti recomand sa-ti cumperi machetute de banii aia!
|
Tineti cont ca va aflati pe un thread de bazar !
Nu se admit astfel de comentarii. Orice comentariu, ridica anuntul la mai putin de 48 de ore, cum este permis. Nu este corect fata de ceilalti colegi care asteapta cate 2 zile sa isi de un up iar voi sa tineti un topic in fata pe diverse considerente. Fie ca este cotet de porumbei, fie ca este limuzina de lux - pastrati-va aceste pareri pentru topic-urile unde sunt prezentate masinile, NU pentru cele de la bazar. Cititi regulamentul sectiunilor comerciale ! Ati primit cu totii un avertisment. Data viitoare se vor aplica sanctiuni ! Nu e nevoie sa raspundeti acestui mesaj, chiar va rog sa nu o faceti AICI. Daca aveti ceva de obiectat, va invit sa o faceti in privat ! Multumesc ! |
Masini batjocorite.
|
se poate inchide s-a dus la rabla de mult
|
Daca aveai putina rabdare iti puteai lua pe ea acum lejer 3000-4000 lei.
Arata foarte bine pentru o masina de 50 de ani !!!!!!!!! Asta e . |
dupa cum scriam si mai sus, nu era masina mea, era a cuiva si a decis sa o duca la fier vechi
asta e, mai sunt de cumparat prin tara cine vrea.... |
| All times are GMT +2. The time now is 10:56. |
- Copyright 2026 4Tuning