![]() |
Dacia 1410 Sport
As dori daca se poate ca cineva sa imi spuna datele technice si performantele(o-100km/h..) unei daciii 1410 sport din 1985.Multumesc mult.
|
Re: Dacia 1410 Sport
Stii tu vreuna din '85 de vanzare?
|
Quote:
|
Presupun ca are usa scurta. Te rog pune niste poze. Datele tehnice si performantele sunt identice cu cele ale Daciei 1310 (facem abstractie de lungimea mai redusa si de cele 2 usi lipsa). Oricum, din cate zic posesorii de Sport comportamentul subvirator e mai accentuat insa in rest e acelasi lucru. Poti incerca pe forumul Dacia Sport, sunt convins ca baietii de acolo cunosc toate diferentele in detaliu.
|
eu zic ca la capitolul performante este acelasi lucru cu o dacie normala cu motor 1,4 , diferenta e la cutia de viteze..unde la sport este cu rapoarte mai scurte
ps: detin si eu una cu usa scurta din 84 Toate cele bune! |
Quote:
|
OK, 1410 daca vrei tu, in ideea in care ai motorul de 1397 cmc (desi eu stiam ca astea cu usa scurta erau de 1,3)
|
Quote:
|
crezi ca o sa se mai merite sa iei dacia aia a tatalui tau peste 7 ani? cred ca peste 7 ani abia daca o sa mai vezi cate o dacie ... bine asta este doar parerea mea
on: din cate stiu eu daciile sport au cutia diferita ... "cutie sport" ori e o informatie falsa pe care am primit-o nu mai stiu de unde cand eram mai mic ori asa e |
daca nu stiti cu ce se mananca dacia sport....nu va mai da-ti cu parerea asa in aiurea......doar un search pe google....si afli dsp site-ul nostru DaciaSport.ro ...si acolo sunt destule detalii....daca va interesa cu adevarat
|
Am revazut topicul si mia venit o intrebare in minte tatal meu cand a luato a avut o singura oglinda exterioara patratoasa oare sa fie aceea originala?
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:17. |
- Copyright 2026 4Tuning