![]() |
bucsateflon vinde:
9 Attachment(s)
Preturi fixe nediscutabile:!:
detalii pe PM, tel. numai pentru detalii privind livrarea:!: 2 jante fergat 4.5x13 dp R12 80/buc 2 aripi st/dr '77-'78 fara chit, rara rugina cu mult teroson si o gaura pe dr pt antena 75/buc ceasuri R12 TS phase1 300lei volan R5 Alpine 150lei 4fete usi originale fabrica CN cu buzunare si locas difuzoare+niste accesorii ratacite 100 lei setu masca completa R12 FR 150lei cochilie bloc lumini R12 FR 50 lei contact Neiman 1 cheie 30 lei |
Re: bucsateflon vinde:
consola centrala de r 12 nu o mai ai cumva
|
2 Attachment(s)
nu, am dat-o demult.
|
valabil
|
Ok, probabil nu-ti citesti PM-urile. Spune-mi care-i faza cu volanul. Asta ca sa nu te cataloghez din prima ca fiind un vanzator extrem de neserios.
|
2 Attachment(s)
am primit o oferta de al pune pe ebay...
|
Iti dau 100 RON pe aripi.
Ti-am dat si pm , dar nu ai raspuns. Lasa si un nr de telefon. |
6 Attachment(s)
nu merita 50 pe bucata.:rolleyes2 merita 75
|
Quote:
Oricum, puteai cere si 200 roni pe ea, iti dadeam, c-asa-s eu, mai vita. Da' ce facem cu filetele alea sparte? Nu, nu merita 50 roni, ai dreptate-n felul tau. Nu prea merita nici efortul. |
e 80 noua...........oricum o sa spui "da, da e de conex"...........eeeeeeeeeeee si conexul cade bine din cand in cand.
bafta la vanzare sau te astept cu un pm la 50 ron bucata, oferta valabila pana sambata ,cand am timp sa ma deplasez sa iau unele noi. |
Quote:
Scuzele mele atunci. |
3 Attachment(s)
Quote:
Nici muchia asta nu o ai... |
valabil. fara masca si aripi
|
recomand...omul vb scurt si la obiect + ca piesele sunt tipla...aripile sunt impecabile...ms
|
6 Attachment(s)
vand chiulasa Alpine aspirat completa, tacheti, culbutori etc.
ax came aspirat taiat si cu bucsa pt.dacie... pret:500 lei detalii pm |
| All times are GMT +2. The time now is 16:14. |
- Copyright 2026 4Tuning