![]() |
Prezentare Membri Suceava
Ca si-asa suntem putini ar fi ok ca fiecare membru care posteaza pe aici sa se prezinte si sa spuna macar ce masina are, si daca se poate si o poza cu masina si optional numarul de inmatriculare .
Incep eu Sunt Andrei, chiar din Suceava, si Am un Matiz(sv91and) si un Bmw e36(sv91amo) . |
Re: Prezentare Membri Suceava
Salutare , Alex ma numesc , sunt din Radauti si am o skoda octavia RS (SV.10.MDA) si un VW Bora combi (SV.01.MDA) .
|
<--- Adrian din Suceava
masina : Skoda Octavia vRS [SV 18 VRS] Incantat de cunostinta :D |
Salutare !! Ionut ma numesc mai exact ( IeRe ) .Sunt dn oras. Am un golf 3 negru SV.91.ERE ! Incantat !
|
Salutare !Ma numesc Vali si sunt din Vicovu de Jos si am un Hyundai Coupe 2001 , 1.6 ( Y558 TOJ )
Incantat de cunostiinta!!! |
Ma numesc sergiu..stau imi sv ..dar mai mult prin iasi...am un opel corsa c 1.2 16v...merge bn...incantat de cunostinta
|
Constantin din Sv si am un audi 100 quattro.Cu ocazia asta tin sa va salut pe toti!!
|
Salut ! Numele meu este Bogdan, sunt din Suceava si momentan conduc masina lu`tata, un passat 3BG, 1.9 TDI :peace:
|
1 Attachment(s)
salutare...andrei ma numesc.....si am o skoda felicia...SV 08 PIP....la fel de incantat de cunostiinta:D:D:D
|
hei hei hei ! Ma numesc Razwan .si locuiesc in Sv.si am un vw passat 3gb :Dsi o "bestie de dacie 1310"
|
Salut! Ma numesc Bejan Costin,am 21 ani,masina este un Logan 1,4 rosu SV-07-DVS
IM: costy_suceava nr: 0747228249 video cu masina :D https://www.youtube.com/watch?v=1RVC3DmSyHc |
Quote:
|
5 Attachment(s)
Salut ....
Sunt Stefan si conduceam o Toyota Supra MKIII din 1989 Acum am trecut la motoare mai mici |
Salutare!
Andrei ma numesc si am o Skoda Fabia 1.4 16V, 2002 - SV-08-GXS. Urez tuturor cat mai multi kilometri fara gropi in bataia farurilor! |
salutare!!!! ma numesc alin si conduc un fait coupe
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:31. |
- Copyright 2026 4Tuning