![]() |
Filiala /?\ Bacau
Si asa se face ca /?\ au filiala in BACAU ..... ntz ntz ntz
detaliile , membrii si alte chestii de genu vi le vor da .. baietii de acolo .. tin sa prezint 2 baieti .. care pana acum .. s-au vazut cu restul gastii .. in drumul spre craiova .. si anume ZOZ`u - Volkswagen Golf 5 GTi DSG - chipuit - evac. milltek etc etc TUN`u - Peugeot 206 .... :D de vazut :P prezentarile in urmatoarele 2 posturi ... Bun venit baietilor ... :) multa bafta cu alergatura ptr acte si etc :P |
Re: !!! Filiala /?\ BACAU !!!
5 Attachment(s)
ZOZ`u
Black G5 GTi |
2 Attachment(s)
TUN`u
Peugeot 206 |
din cate am vzt eu.. sooper baieti ;)
|
ai dreptate Ernest.. super baieti .. super masini .. /?\ /?\ /?\ /?\ /?\
Succes ... sa aduceti cat mai multe persoane de calitate si masini de valoare .... :twisted: |
Noi speram sa facem treaba buna... ne vedem in curand la lansare 8)
|
Pe 19 NOIEMBRIE 2006 adiq duminica viitoare trebuie sa fitzi prezentzi la Bacau cu mic cu mare,pentru ca se va lansa filiala Anonymous din localitate.
Va multumesc. |
Quote:
Bafta mare cu filiala!! :D Duminica pe la ce ora? :???: Ca sa stiu daca sa vin de duminica dimineata din iasi sau de sambata dupamiaza? :D |
felicitari si la mai mare .. o parte din cei din bacau .. au mai fost si pe la ctza ;)
|
1 Attachment(s)
Va asteptam la Bacau in numar cat mai mare.
|
sa ne asteptati cuminti !!!
|
:) cu cafelutza... de dim :D
|
La ce ora va intalniti duminica? Lasati-mi un nr de tel ca duminica o sa fiu acolo
|
11:00 dim , suna pe oricine , raz toba rus eu bishop speeder etc , o sa fim acolo toti :) sau .. omare parte ... :)
|
sau o si mai mare parte :D ...hai sa ajungetzi pe la 10 cu banere si chestii :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:31. |
- Copyright 2026 4Tuning