Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Discutii generale (https://forum.4tuning.ro/392-discutii-generale.html)
-   -   Mare problema spate golf 5 AJUTOOR (https://forum.4tuning.ro/392-discutii-generale/26720-problema-spate-golf-5-ajutoor.html)

Golf 06-11-06 20:13

Mare problema spate golf 5 AJUTOOR

Tocmai mi-am adus un golf 5 in 2 usi din germania. Avea sistemul standard cu rcd 300 cu boxe doar in fata. Toate bune si frumoase le instalez pe cele fata. Cand dau fata din spate jos am o surpriza tare neplacuta : nu exista suportul pentru boxa spate. E vorba de tabla sau ce naiba o fi pe care sta prinsa boxa fara de care nu le pot monta. Mi s-a sugerat sa le comand insa mi-e si frica sa intreb la prosche sau mai stiu io unde cat ma costa. Ce pot sa fac? Ajutor! :(

Bigu 06-11-06 20:31

Re: Mare problema spate golf 5 AJUTOOR

daca este gaura, nu-i problema, infiletezi direct in tabla(solutie rapida nerecomandata) sau cu niste inele din mdf. parerea mea, poate nu am inteles bine ce se intampla de fapt, fa si tu o poza sa vada ochiu mai bine

Golf 06-11-06 21:14

La mine tabla de care spui tocmai ca lipseste exista doar 2 chestii aripa si fata cum ar veni a usii din spate. Lipseste partea dintre ele in care vine prinsa boxa :( intelegi?

bulu 06-11-06 21:25

Intreaba si tu pe forum care are golf 5 cu boxe/usi modificate sau pe la ateliere ca sigur le dau jos de pe golf si pun inele la multe masini si sa-ti dea tie suportu ala.

Golf 07-11-06 07:37

Mersi dar nu e vorba de inele si altele nu exista deloc toata tabla cu o dimensiune de aproximativ 50 X 60 de cm pe care ar fi prins inelul acela.
Ca asa am gasit si eu si nu mi-am montat singur totul a fost facut la tornado, aveam adaptoarele(inelele) dar nu aveam pe ce sa la prind

Gabriel_xenon 07-11-06 09:03

tinichigiu...o bucata de tabla de 60x70 pusa acolo...apoi facut loc pt difuzor si gata...sincer altfel nu vad solutia

bulu 07-11-06 12:21

Daca tot ai posibilitatea de a pune alta parte de tabla fa-o la comanda si cat mai groasa eventual cu nervuri si nu lasa goluri decat unde trebuie neaparat sa intervii in timp gen motorasu de la geam.
Ai putea sa o faci sa sune bine o usa de genu.Se poate sa o faci sa sune mai bine decat la unii care baga bani grei in usi sa le faca :).

saxo 07-11-06 13:26

Poate merge din MDF....daca e plat locul.

anaconda1485 27-06-12 22:35

Salut,
Am vrut sa instalez si eu boxe pe spate la acelas model cu 2 usi, am intampinat aceeasi problema.

Ai gasit vreo solutie buna pentru aceasta problema?

Multumesc!

silviu.o 27-06-12 23:47

Cred ca o bucata de tabla facuta de un tinichigiu destept e cam singura solutie. Ai putea sa mergi chiar mai departe si sa o iei gaurita deja pentru difuzoarede 16-16.5 pe care sa le pui cu un inel subtire de mdf dupa aia. Vrei sa pui sistem pe spate sau difuzoare coaxiale?

All times are GMT +2. The time now is 19:31.

- Copyright 2026 4Tuning