![]() |
BIX vs. Sierra v12
BIX ( NSL ) vs. Sierra v12 ( 4 Speed Squad)
comentarii :arrow: |
ce masina are bix? motor ... niste informatii?
|
cam solicitat sierra dar el o sa castige din nou!!! :P
|
carlo_RS_GTI asa ca idee, de unde stii ca va castiga sierra? ai visat tu aseara? :twisted:
|
Re:
Quote:
de ce atat de sigur??? :wave: :wave: :mrgreen: |
hmm , lasand toate detaliile la o parte :P
de ce la semnatura ai Nu deranjati , bix-u e in opertatie ? :D ma gandesc la ce e mai rau , new engine cumva ? ceva ce incepe cu m si se termina cu 5 ? :D just kiddin` , sper ca nu ne pregatesti surpriza.. :D a? cum e? |
ce masina are BIX ?????????
|
5-ar rechin... :wink:
|
dupa motor calat cred si eu ca saracutul e in operatie :cry: :cry: :cry: :cry:
|
de ce se face un topic..asa fara rost??fara detali...asa pot face si eu rs4 vs dacie dar nimeni nu stie despre ce masina ii vorba??mi se pare putin..cam fara sens..faceti topucir noi..numai daca chiar au vreun sens..sa nu sariti acuma :D SpeedeR da si tu mai multe detali daca tot ai facut topicul acuma.. :twisted:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
-BIX / BMW 535-Alpina/ 2 Sute si ceva de cai!!!!: )))))))))
-Deocamdata se lucreazala motor deoarece acum o saptamana........crr,piu,,grrrr, mgggg.........bufffffff!!!!!! -Acum BIX va mai avea un mic ajutor......Pe mine: ))))))))))) -Oricum cursa este de perspectiva. -Asta ca sa ne mai intrebe \"fraerii\"....ce ba voi a-ti rupt masini? nu dam nume....: ))))) e penibil prin prezenta .....ha ha ha ha . |
Re:
Quote:
|
nus tiu ce sa zic....oricum TXa l-a facut pe sierra si oricum soferul sierrei nu este atat de experimentat parerea mea!!!!!!!!!!!!!!!!11
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:31. |
- Copyright 2026 4Tuning