![]() |
HD-05-TPT
6 Attachment(s)
Salut,eu sunt Cipy,am 26 de ani,si de un an am si eu o dacie, 2000 an de fabricatie,incerc sa fac sa arate cat mai bine,pana acum am umblat mai mult la interior,tot interiorul e rosu si negru,mie imi place ca e alba cu geamuri negre.atasez niste poze si mi-ar prinde bine niste pareri :-)
|
Re: HD-05-TPT
bine ai venit vecinu' cipry!:D ma bucur ca ti-ai prezentat masina aici, no sa iti para rau!;) inveti mult aici pe topic, oameni de treaba! poate intr-o zii facem poze cu masinile noastre impreuna!;) bafta in continuare! baga si tu poze cu bordul sa vada lumea ca iti functioneaza becurile, ca io te-am ajutat!:))
|
bine ai venit cipriane arata bn masina in primu rand scapa de bulbaru ala si alea dupa plafon si laso mai jos si capacele si va arata os succes incontinuare:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Frumoasa..seamana cu fosta mea masina.
PS: scoate literele alea de pe bord Bafta la tunarit ! |
Quote:
|
Cateva sfaturi de inceput ce sa-i faci :
-Dai barile alea jos -Parasolarul cu dacia dal jos si pune unu din folie -Grila ar fi ok daca ai face-o simpla doar cu sita -De pe bord desfa acele inscripti cu numele -Barile ar merge facute albe in culoarea masini -Jantele poti sa le negre cu dunga alba sau albe.. -O folie si o Toba si-ar fi deajuns pentru inceput Bafta ;) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Toba are un tovaras de-al meu cu 70 lei pe o dacie exact ca, a ta.Parasolar dute la astea de pun folie pe geamuri este 20 lei parasolaru aici la mine defapt atat m-a costat pe mine |
4 Attachment(s)
Astazi mi-am pus parasolar negru mat si am vopsit gentile in negru...
|
Quote:
|
Quote:
Cam mic parasolaru :lol: |
Quote:
Da jos barele de pe plafon,ca nu-s de acolo.;) P.S. mai multe poze cu interiorul/motor,ca sa te "bombardam cu idei" |
| All times are GMT +2. The time now is 09:16. |
- Copyright 2026 4Tuning