![]() |
Diorama Macheta Rally
6 Attachment(s)
Am hotart sa va prezint diorama Rally la care am lucrat de la inceputul anului:D
Diorama contine o macheta Mitshubishi Evo 6 Cararama la scara 1/43. Sper ca o sa va placa:D.Astazi am hotarat sa mai construiesc inca o dioarama scara 1/72 reprezentand un targ auto,voi pune poze si cu aceasta. |
Re: Diorama Macheta Rally
Frumos frumos ti-a iesit foarte bine.
|
Foarte frumos dar eu zic că trebuia puțin mai murdară mașina.Dar oricum...felicitări pentru munca depusă!;)
|
Multumesc,am sa revin cu niste poze actuale la macheta la care lucrez:D. 1/72
|
Felicitari foarte frumoasa astept sa vad ce va iesi cu tirgul auto.
Andy inca nu a apucat sa se murdareasca numai ce a plecat de la mine din vitrina :) |
Stinghia gardului - cu poza 1 nemarita- m-a dus cu gandul ca diorama reprezinta proba de VTM de la C-lung Muscel, adica banda transportoare pentru fabrica de ciment...:D
|
Asa este ai dreptate:-) ori cum m-am gandit la o diorama mai mare la care sa reprezinte o proba speciala de VTM:D
|
Quote:
Bafta!!! ;) |
10 Attachment(s)
Am revenit si eu cu niste poze mai noi:-)
|
Da interesant si asta... dar cel mai fain ar fi sa faci ce am povestit noi...!
Bafta! |
8 Attachment(s)
Salutare am revenit si eu cu niste poze noi.Masina a primit niste decaluri noi.:D
|
Ti-a iesit foarte frumos!;)
|
E ok si asa dar puteai sa o faci mult mai frumoasa...
|
Foarte interesant !
|
7 Attachment(s)
Salutare tuturor scuze de intarziere astazi vreau sa va prezint prima macheta care a recapatat niste modificari si a doua la care lucrez.Sper sa va placa astept pareri:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:05. |
- Copyright 2026 4Tuning