![]() |
Fac incinte acustice
Fac incinte acustice la comanda. Rog persoanele interesate sa imi spuna intai modelul de difuzor pentru care doreste incinta deoarece preturile difera dupa caz.
Pentru mai multe informatii lasati un mail sau cautati-ma pe mess: [email protected] |
Re: Fac incinte acustice
Te rog da-mi un mail si spune-mi cand pot trece sa iau incinta ca o sa am un drum prin Pitesti.
Noroc! |
Quote:
|
Quote:
Abia astept sa vad cum se aude:D |
uppp!
|
uppp!
|
Regulamentul secţiunilor comerciale
1)Îţi poţi actualiza doar anunţurile proprii, şi doar odată la 48h de la ultima intervenţie pe topic. Si apropo... Mai fa-ti o clona, doua sa posteze impresii despre incintele tale! |
Quote:
Si apropo...cu observatia ta ma sterg cu ea in dos foarte bine. Sunteti penibili unii dintre voi, incercati sa faceti ceva util. Nu mai faceti niste afirmatii care nu se bazeaza pe nimic. Deja am pierdut prea mult timp si nu stau sa dau nici o explicatie. Pentru restul respect si ii astept in continuare pe mail sau pe privat. Numai bine! |
uppp!
|
uppp!
|
niste poze cu lucrari? si preturi informative
|
Quote:
|
Pentru anul acesta am terminat cu incintele. Imi cer scuze celor care nu am avut timp sa ii ajut. Din vara anului viitor imi voi relua activitatea. Numai bine tuturor!
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:15. |
- Copyright 2026 4Tuning