![]() |
mp3VDO
mp3 player VDO is bune?ii de calitate marca asta?si cam ce boxe ar fi potrivite ca sa se auda bine astept pareri
|
Pai VDO este german si a fost/este pe multe masini scumpe! Eu am un mp3 VDO daytona (nu stiu ce model pe diafara) si merge super bine. Sunt foarte multumit de el si ca, calitate, putere, display, look dar si ca pret!
|
un pret informativ pe care l-ai dat tu pe el imi poti spune?
|
Eu am dat 6.8 mil de la metro dar acuma este decat 6mil. 4x55 si + multe optiuni! merita 100%, parerea mea! :wink:
|
VDO este o firma germana si de obicei face colaborari cu Siemens
VDO face ceasuri de bord la masinile germane Per ansamblu are o calitate medie ,sunt ok Boxe care sa sune bine? Incearca kit-uri pe 2 cai(medii si inalte) sau chiar si un amplif+lada bass. Eu boxe in masina am kit de 2 cai MbQuart(90w rms) Am mai auzit Hertz pe componente(2 cai)-sunt excelente si au si un raport pret/calitate excelent. |
mersi cred ca o sa imi iau unul nou eu de fapt am gasit la 3mil sh 4x50 si nu stiu daca merita sa-l iau sau nu si inca ceva ma intereseaza daca se intrerupe la gropi boxe ma gandeama sa-mi iau vreo 4normale si doua inalte(de alea ieftine park 100de mii)
|
La gropi nu se intrerupe....acum depinde si de masina in care il pui....
Daca il pui in dacie incearca sa pui si un burete subtirel sub cd daca intra Boxele...mai bine stai pana iti iei ceva pe 2 cai cu filtre...incomparabil cu altceva... :wink: Parerea mea Boxele astea pe 2 cai sunt pt. medii si inalte,sa completeze spectrul sonor iar pt. BASS.... Daca vrei muzica de calitate fa asa daca nu...o sa ai ceva mediocru..si nu cred ca o sa fii multumit. Ok,gata ca nu mai e loc |
ok mersi mult va anunt cand o rezolv
|
Am o intrebare daca mp3u nu citeste mai mult de 50-60 de melodii?
e un defect major? ca sa stiu daca sa il iau sau nu mersi |
| All times are GMT +2. The time now is 15:16. |
- Copyright 2026 4Tuning