![]() |
E46 - My New BAD - BMW 316i
9 Attachment(s)
Salutare...
De aproape o saptamana am achizitionat acest e46 din 2000 316i. Masinuta imi place foarte mult si zic ca e cea mai reusita serie 3 sedan... Ca si dotari e slabuta: -oglinzi electrice, geamuri fata electrice -la interior are plasme in bord, pedale de M si schimbatorul -capota badboy look - si ieri am montat si angel eyes urile pe led ca sa fie si mai rea -kitt exterior de M -suspensii sport -jante pe 17...marca nu o stiu... Si cam atat... Pe viitor xenon pe faza scurta si pe halogene, alta bara fata-de M-technic2, suspensie sport regalbila ca asta nu cred ca e reglabila :)...clima. Si cat de curand alte jante mai late ca sa nu stea asa de bagate sub aripi. Ceva poze cu masina. |
re: E46 - My New BAD - BMW 316i
sper ca nu a fost multi bani masina ... :lol:
da si tu jos alea cu ///M cand ai timp... si ti-ar prinde bine un volan cu airbag.. pt orice eventualitate... |
Au fost ceva bani ca am dat fordul la schimb...
Semnele cu M le dau jos cand imi pun un mic eleron pe portbagaj... Si cu volanul sunt in cautare, ca nici mie nu,mi place asta de e36 :) |
Sa o stapanesti sanatos. Eu zic sa ii faci narile si plasa din bara negre
|
+1 la treaba cu narile si dat jos emblemele. S-o stapanesti sanatos, vad ca are si trapa. :)
|
@ ovidiu89 Ms. Si pe viitor o sa le fac si alea negre, acum mai stau putin cu ea asa :)
@florinfty Ms. Am uitat sa specific ca are si trapa :D...e buna si aia la ceva acolo :)) |
Sustin si eu parerea cu grilele si plasa negre :D prea mult gri acolo.
|
Cred ca fostul proprietar era fan inrait urs :lol: ca si-a pus volanul asta.
Bafta cu ea la ce iti doresti!! |
difusoru vopsit argintiu... fara clima si cu trapa...??
:ciggy: asta nu e 69 LSU ? sa ai parte de el.. daca nu lasa 4 urme pe zapada.. e ok. PS nu mai scrie te rog ca ai " kitt exterior de M " |
daca nu are clima at prima investitie ar fi sa-i pui.:-) roti 19 altceva parca se pierde in "vazduh",la bara aia nu-i mai fa nimic doar dao,capota la fel,fara xenon pe proiectoare,pune daca nu are pe faza scurta si atat,poate si pe lunga.
ar mai trebui alt interior si alte maruntisuri dar na tu iti sti bugetu si care iti sunt prioritare sustin parerea lu caius,kit exterior m,fals,bari si praguri M :lol: |
ce masina faina a fost asta odata....
|
Ziceti la om ce stiti,nu o mai dati cu texte...din ce reiese din comentarii este ca masina a fost lovita rau ...
|
@caius tm . Greseala mea cu kitt exterior de M... Si e pt putin timp TM 11 LSU. Si stiu ca a fost lovita masina pe partea dreapta ;)
@laurentiu_tim . Incet incet am sa o fac si eu. @kenwood1 . A fost faina, dar va fi iar in ceva timp. Si stiu ca am de bagat ceva bani in ea, dar nu e o problema asa mare asta. Cum am bagat in ford asa pot baga si in asta. |
e36 cu volan de pe e46 am mai vazut, dar un e46 cu volan de pe e36 nu am mai vazut.
cum au spus-o si colegii mai sus, tine-o pe ,,oem''! |
din cate vad eu bara fata si pragurile sunt de M3 si bara spate de M-technic 2...
p.s vopseste difuzorul si grila in negru e prea mult argintiu |
| All times are GMT +2. The time now is 19:23. |
- Copyright 2026 4Tuning