![]() |
Circulat in italia cu nr. de romania
salutare tuturor
Am un cielo cu numere de romania adus in italia si din cate am inteles ai voie doar un an sa circuli in tara lor cu numere romanesti este adevarat? o seara buna |
Re: Circulat in italia cu nr. de romania
ar fi bine daca ai putea doar un an, din ce stiu eu maxim 3 luni, oricum daca vrei ca sa circuli cu masina ta cu numere de romania trebuie sa o inscrii pe alta persoana care sta in romania, de exemplu, parinti, bunici ceea ce o fi, in cazul ala masina nefiind proprietatea ta nu poate sa iti faca nimic, in caz ca ii numele tau in acte si te opreste se leaga de tine si amenda ii undeva de la 400/500 de euro in sus cu tot cu sechestru.
|
Eu am stat cu masina aproape 1 an de zile si nu s-a luat nimeni de mine.Ba chiar nu era luna sa nu ma opreasca politia sa imi ceara documentele.Acum din ianuarie voi venii iarasi cu masina.Am un prieten e de 3 ani cu masina aici cu nr de Ro , el fiind propietar in acte si nu are nici o problema.Daca vorbesti frumos , nu faci prostii cu masina nu ai nici o treaba cu ei.
|
De unde stiu ei cand ai intrat in tara lor cu masina ? Nu mai au vama.
Am stat acolo 8 ani si multi dintre prietenii romani de acolo aveau masinile inmatriculate pe romania fara niciun stres ;) |
daca nu ma insel, doar daca ai rezidenta nu ai voie sa circuli cu masina mai mult de un an de zile de la momentul obtinerii rezidentei.
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:44. |
- Copyright 2026 4Tuning