![]() |
Vw Golf Vr 6
Salut baietii ! Datele masinii le gasiti la sectiunea "bazar auto-masini modificate".
Din pacate am nevoie de niste bani, asa ca astept de la voi oferte (reale), variante auto + diferenta. http://82.79.33.150/~steph/sambi-auto/golf.jpg |
Re: Vw Golf Vr 6
sal szambi, pacat k iti vinzi masinuta.pune si u un pret sa stie lumea
up up up |
Mersi mult ! Pretul ar fi pe la 13.000 E. Asta daca nu o dau intre-timp ; am niste oferte... Oricum daca e cineva interesat, astept oferte si daca o dau va anunt.
|
Dupa cum am promis, anunt daca se vinde Golful :( Se pare ca il dau, dar sa stii domnule "NO LIMITS" :) ca se prevede o surpriza pt. sm, nu de alta dar daca noi nu incepem ba cu design, ba cu cai putere in orasul asta atunci vom ramane si peste doi ani tot aici...
|
moama,cred k ti-e mila sa-l vinzi, sau?din pacate ai dreptate.hai la comunitati locale>satu mare> discutii satu mare> si cred k parerea ta va fi ascultat de cativa kre is p drumul cel bun de a face ceva
scuze de off |
Stii ceva, eu zic sa ne intalnim vineri seara in parcare (stii unde, presupun... -in fata bisericii) la ora 21.00 si vorbim acolo mai multe. Oricum este o discutie locala...
|
bafta la vanzare, cat despre antalnire...ok
|
ai trecut cumva cu el prin oradea miercuri?
|
Dupa cum am promis, anunt daca se vinde Golful. Pai, l-am vandut. Salutare !
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:49. |
- Copyright 2026 4Tuning