![]() |
ITP Expirat .
Va salut.
Din greseala , azi m-am uitat pe certificatul masinii si am observat ca itp-ul mi-a expirat de o luna .Nu am fost interesat deloc sa il verific pana acum, greseala mea .Partea rea e ca eu sunt plecat in afara tarii si tot ce-i posibil sa ajung prin luna august acasa , posibil decembrie . As vrea sa stiu , daca am 'norocul' sa ma opreasca politia , certificatul pe cat timp poate fi retinut si ce amenda pot lua ? Pot lua si aici amenda si la fel , retinerea certificatului din cauza itp-ului sau doar in Romania ? Cat despre cei de la vama ? Va multumesc mult ! |
Re: ITP Expirat .
Quote:
|
Asta in cazul in care o sa fiu oprit la noi ?
|
Quote:
|
Ms mult !
Dar daca pot obtine o programare la Rar , nu stiu ,poate prin luna august , ma poate scapa de retinerea permisului si de amenda . Ma gandesc sa primesc ceva la mana de la Rar . |
Quote:
|
in afara tarii nu prea se tine cont de itp , nu sta nimeni sa verifice ci mai mult de asigurarea obligatorie auto !! daca vrei sa nu te stii cu mosca pe caciula poti face o excursie pana in ro in aproprierea vamei, faci un itp si ai plecat inapoi , nu dureaza mai mult de 2 ore la itp si cu o spaguta te-a rezolvat imediat !!
|
Da , ar fi bine sa fie interesati doar de asigurare . Sper sa nu am norocul sa fiu oprit pe aici , din cate am inteles , mi-ar putea ' sechestra' masina .
|
la intrarea în vamă dacă itp`ul nu este valabil nu ţi se poate acorda dreptul de a intra cu maşina pe propriile roţi....pe platformă se poate..altfel...ţi se respinge dreptul de traversare a vamei pentru pătrunderea într-o ţară.....
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:02. |
- Copyright 2026 4Tuning