![]() |
Dacia 1310 87'
Salut !
Sunt oarecum nou pe acest forum, desi citesc de ceva vreme posturile voastre. De aproximativ 2 luni sunt si eu posesor al permisului de conducere, si la pachet a venit cu o dacie 1310. Masina este in stare buna as putea spune, mecanic este ok, estetic... se poate vedea din poze. Am decis sa posez aici pentru a-mi da si mie anumite sfaturi despre cum as putea sa o mai infrumusetez, fara a fi insa foarte incarcata . Mentionez ca timp am destul, iar bani se mai fac rost... In primul rand as dori sa fac o incinta ceva la boxele de pe spate, ca sa am si eu putin bass in masina. Boxele de pe fata le-am pus in interiorul bordului, caci se aud super acolo. Apoi as mai dori sa fac ceva interiorului, si mai ales tapiteriei care este urataaa ( a se vedea pozele) , apoi am vazut ceva interesant cu leduri in bord ( aici as avea nevoie de sfaturi despre cum se pun si ce trebuie sa cumpar) Cam atat as dori pentru inceput, iar pentru oricare alt sfat va astept sa raspundeti aici cu cea mai mare placere. Aici aveti cateva poze cu masina... https://img41.imageshack.us/slideshow...cture001kv.jpg |
Re: Dacia 1310 87'
Bun venit pe forum.Ai o masina frumoasa,abia astept sa o vad si modificata.
|
multumesc !
Acum sunt si eu la inceput si o sa am nevoie de ajutor ;) |
pai primu lucru ar fi sa dai portbagaju jos si sa te gandesti ce stil vrei sa adopti.. ar merge o consola la interior.
|
Pai eu m-as gandi sa merg pe stilul clasic, retro , caci mi se pare potrivita unei dacii.
|
Quote:
In rest iti urez multi km cu ea si/sau alta masina fara incidente ;) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
incearca sa faci masina tot mai clean!spor la lucru
|
multumesc de sfaturi ! nu o sa pun nimic acolo pentru ca am avut posibilitatea sa ii pun dar nu dadea bine...
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:34. |
- Copyright 2026 4Tuning