![]() |
Salut baieti
Mai....am pierdut si recunosc ca SGM m-a batut...nu rau...dar nu conteaza....M-A BATUT. Dar el nu trebuia sa fie la grupa A1 cat despre Alex Tudose (SUA) chiar daca are 122cp el are tot motorul de DACIA...inclusiv chiuloasa. Ca are 4 carburatoare...e altceva...si multe altele. Sebastian a procedat corect. Nu este nici o nedreptatire. A fost super corect ca si cu GAM-u'.
|
Alex Tudorica, nu Tudose...si are axa cu came de competitie pe Nova...nu scotea din 1.6 ~120cp...
Spiritul competitiei tb sa primeze, nu jocurile de culise... |
First - Citeste regulamentul.
Iar dak stiai ce are SGM sub capota de ce nu ai cerut verificarea lui la inceputul cursei? Te-a facut la putin pentru ca nu a fortat masina :) |
Bogdane...pe Alex eu ii spun Tudose...ca si Sebi....Sasha...etc. Iar ale...are axa, chiuloasa, pistoane, cutia de viteze modif., 4 DeLorto de 45, si mai multe artificii.
|
Si nu votez cu Nastase....Traiasca Basescu!!!!! 8)
|
Bine asa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Nu sunt deloc ofticat ca am fost eliminat, numai ca nu s-a aplicat cum trebuie regulamentul. Au fost multi care nu aveau ce cauta in grupele in care au participat. Nu dau exemple.
Am incercat sa fac ceva din motorul de Dacie, chiar daca am schimbat unele componente la el,si inca mai am de lucru la el. Dupa parerea mea inlocuitul motorului cu unul mai puternic nu e tuning. Imi pare rau de ce ai patit la masina, se poate intampla oricui, sper sa o repari cat mai repede,si cu bani putini. |
Si inca ceva....SGM a fortat-o la maxim ca si mine.... nu fi rau.... :roll:
|
Mai Robert mai batut ce mai...esti tare...ti-ai implinit visu...m-ai asteptat la cotitura?....nu sunt ofticat nici eu....orice nas isi are nasu. Jax-u' meu are 2 ani de forja maxima tot timpul nu numai la curse legale...ci si prin oras...asa ca am o scuza. Felicitari SGM :oops:
|
salut ... am auzit ca te`a provocat CT-28-TRA la aeroport ... la libere ... si i`ai dat un raspuns care la satisfacut. acum intrebarea ... de ce nu te`ai dat cu el .. ????
|
Robert....Dan stie ce am patit? Daca nu ...te rog nu-i spune. si inca ceva....sincer...Ai fortat-o ?
|
82MDN....mai este timp sa ma dau cu Solenza ... dar nu acum...am nevoie de ceva artificii la a mea....asta este. nu mi-e frica....ca doar nu ne dam pe bani....la voi conteaza prestijul....FRATE>>>>L-AM BATUT PE JAXu....ESSSSSTTTTEEEEEE!!!! ***.
|
Nu stiu ce aveti voi toti sa va dati cu mine....o sa fie...si asta... Toate la timpul lor.
|
Nu votati PSD+\"PUL\" sau PUR sau VADIM!!!
URA BASESCU |
Sal'tare JAX-ule si mult respekt !!! Pariez ca...B-??-MBM te va face si dupa ce vei face unele artificii la masina ta !! Ce zici, am dreptate ?
Era o gluma ! Sper sa-ti faci masina cat mai repede si cat mai ieftin...daca te pot ajuta cu ceva, suna-ma ! |
| All times are GMT +2. The time now is 12:41. |
- Copyright 2026 4Tuning