![]() |
Raliul OLTENIEI : 04 NOIEMBRIE 2006
atacam si VTM`u :D
2 locuri pentru NSL`u :D 1 .Dany PMD / Nea Vasile 4. Cosmin / Doru_NSL HIP HIP URAAA :D bravo baieti :D multe cupe :D ps: dorule :D ce faci tata... copilot ?:D |
Re: Raliul OLTENIEI : 04 NOIEMBRIE 2006
Bravo ma baieti !!!La mai multe etape si cupe castigate!!!
|
traiasca n.s.l....ce`i mai seriosi..:X:X:Xfelicitari
|
-Incredibili baietii astia de la Craiova.......Va Iubesc !!!!!
|
Felicitari !
Ceva poze de la eveniment ? :???: |
Da Golfuletz ... e bine si copilot sa stii si apropo la "promo rally" la care am particpat noi conta cel mai mult copilotul si calculele facute de acesta, apoi sincronizarea perfecta intre el-pilot-cronometru ! Ai o anumita (singura) secunda in care trebuie sa treci linia de finish fara ca roata sa se opreasca pe asfalt.Imi pare rau ca am fost neatent la primul Control Orar (CO) si am luat penalizare 60 de secunde,insa satisfactia participarii este cea mai mare si cel mai multe conteaza experienta acumulata.
In fine vreau sa il felicit in special pe Dany care a luat locul I si ne-a incantat inca odata ... de fapt cine mai stie pentru a cata ora ! Este un baiat deosebit,foarte muncitor si care nu te lasa ... si sa nu uitati ca va alerga incontinuare alaturi de noi ! Si eu va iubesc pe toti si sper ca toate lucrurile sa mearga pe un drum drept si cat mai bun ! Felicitari tuturor !!! si nu uitati ... NO SPEED LIMIT ! |
am inteles dorule ... foarte tare frate:D
super baieti :D |
poze calde :D
nu merge acu sa le urc :( maine |
7 Attachment(s)
Quote:
nsl 4 live |
8 Attachment(s)
alte poze noi 8)
FELICITARI BAIETI |
Sa traiasca!!!!!!
|
felicitari...
|
15 Attachment(s)
Cu ceva intarziere, dar am uitat de acest topic si am mai promis niste poze ... Chiar daca e mai tarziu nu strica, cred ca sunt binevenite !
Deci ... poze : |
12 Attachment(s)
Alt set de poze :
|
bv .. felicitari si la mai multe cupe , medalii , diplome si bine-nteles victorii!! NoSpeedLimit
|
All times are GMT +2. The time now is 14:12. |
- Copyright 2025 4Tuning