![]() |
Daewoo Cielo
4 Attachment(s)
vind daewoo cielo coreea an 95
la partea tehnica sta bine fara probleme. o vind deoarece nu o prea folosesc eu fiind plecat mai mult afara.pentru mai multe relatii sunati la tel:0725073201. este cea alba!!pret informativ 2000 euro. |
Re: DAEWOO CIELO COREEA
Cati km are?
|
Re: DAEWOO CIELO COREEA
Quote:
|
Re: Daewoo Cielo
upppppppppp...merita vazut si incercat
|
10 Attachment(s)
poze recente si un pret nou.....1700 euro
|
sa revin putin asupra anuntului cu cateva informatii de baza
am luat masina la 119k km timp in care s-au investit ceva banuti si munca. distributia e schimbata la 124k km. gpl BRC montat si omologat curatat injectoare pompa benzina noua schimbat tot ansamblul frinare fata:discuri etrieri majorati inlocuit butuci spate noi impreuna cu rulmenti alternator ca si nou:schimbat punte de diode,perii si rulment schimbata timoneria schimbat esapamentul de la saxafon schimbat saboti spate fise si bujii noi la montarea gpl ac functional putin lucrat la interior(schimbat becuri cu led si plasma) oglinzi electrice si incalzite inlocuit materialul textil de pe usi cu imitatie piele schimbat scaune cu model calibra ambele cu reglaj pe inaltime si rabatabile(coupe) pretul saptamana asta coboara la 1600 euro deoarece am nevoie de bani.doar saptamana asta apoi revine la 1700 euro. instalatia gpl are rezervor toroidal(in locul rotii de rezerva) acte la zii:asigurare valabila pana in dec 2011 si itp pana in oct 2012. detalii pe pm sau mess [email protected] |
valabil si negociabil
|
inca valabil.
|
1650 euro.upppppppppppp
|
de actualitate
|
anunt valabil
|
valabil.
|
|
@mihay88.ms de oferta.deocamdata as vrea doar pe bani sa o dau.succes si tie.stima
|
valabil si negociabil in continuare......
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:56. |
- Copyright 2026 4Tuning