![]() |
LowRiderz
Pe data de 23.06 a fost infiintat un nou club auto dedicat celor care adora stilul LOW si nu numai.
Clubul a fost creat din dorinta de a aduna iubitori de masini "joase" si "costum" Forumul clubului este http://www.lowriderz.ro pentru mai multe detalii visitati forumul. |
Re: LowRiderz
Detalii membri si poze ...?Ca forumul e gol :D.
|
Momentan clubul are 4 membri. 2 dintre ei avand masini cu modificari aduse, unu cu masina stock momentan si un membru momentan pieton dar care impartaseste pasiunea noastra pentru low riders
|
sunt mici dar cu munca si ambitie o sa ajungem si noi mari :)
|
mult succes alecs si restul baietilor
p.s. alecs, mosu ala de azi e al naibi de pus pe treaba :D |
2 Attachment(s)
mersi ionut :)
si astazi multumita lui ionut au sosit si parasolarele :) pacat ca eu m-am grabit si l-am pus stramb si cealalta poza este putin in ceata din cauza soarelui :( dar o sa revin cu niste poze mai clare... |
2 Attachment(s)
LowRiderz la spalatorie :)
|
LowRiderz.ro cauta membri in Bucuresti si nu numai. COnditiile sunt ca masina sa fie un low rider (suspensie sport) si modificarile la exterior sau motor sunt un plus.
Cei interesati sa trimita un mail la [email protected], mail care sa contina o scurta descriere a masinii, detalii tehnice, modificarile suferite, o adresa de e-mail si o poza 2 . |
3 Attachment(s)
ni s-au mai alaturat 2 membri :)
ionut cu un Opel Calibra si Razvan cu un Seat Leon 1P Cupra/Aero Look :) Incet incet prindem si noi contur :) |
Frumos Calibra, damn low :D. Unde tineti intalnirile?
|
La casa poporului vinerea la ora 21.00. Ne intalnim impreuna cu alt club ....
|
Cumva cu SkodaToys?
|
nu. cu clubseat :)
|
muaaaaaaaaah!
|
bun venit si pe 4tuning :) hai cu topicul.
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:07. |
- Copyright 2026 4Tuning