![]() |
e30 white coupe -teenage dream
2 Attachment(s)
M'am hotarat sa nu mai vand ursu...ba mai mult sa il pun pe picioare(pe roti) :))
momentan e in lucru la un prieten(vopsitor/tinichigist/mecanic/sudor/bucatar/astronaut tot ce vrei:)) speram sa il facem cat mai frumos. o sa pun ceva poze mai vechi sa aibe un sens topicul si voi mai pune pe parcurs ,nu mai are grila din poze...am cumparat-montat una originala. |
Re: e30 white coupe -teenage dream
la cat de frumos e..cred ca era pacat sa il vinzi..
|
Frumos ursul! Pe viitor zic eu,ca merita un set de poze profi.
|
la cat de bine arata masina , sau cel putin in poze nu sar parea sa ai foarte mult de lucru , bafta in continuare
|
Quote:
@ mai este loc de mici retusuri |
Foarte bine arata ursule. Dupa ce il termini cum te hotarasti cu care te plimbi?
|
honda ziua bmw noaptea :))
|
am reusit sa fac si eu ursu...a fost revopsit total si m'am ocupat de rugina si alte alea,in afara de evacuare(cred ca o schimb) masina arata si merge bine...o sa pun poze...
P.S O sa plec in germania deci masina revine la vanzare la acelasi pret dinainte de "renovari"...a si culmea...negociabil ca ma grabesc. |
Poate te prinde iarna cu ea si te scap eu de urs :D
Pune poze !! |
o sa pun Sax dar momentan is prins cu acte si alte cele pentru plecare...dar o sa imi fac timp promit...sper totusi sa nu ma prinda iarna cu ea:)
|
se poate inchide,masina a ajuns la braila...
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:50. |
- Copyright 2026 4Tuning