![]() |
E46 - simple & clean
7 Attachment(s)
Buna ziua, ma numesc Leonte Ionut(prietenii imi spun Ghosty) si am 18 ani..
Dupa multe cautari....(eu fiind un mare fan al e36-lui)..am Ales un e46 chell Model e46 318i(1900cm) 118cp Sper sa nu radeti..de mine..insa este prima mea masina....(este luata din banii mei..) Ca dotarii are urmatoarele dotari Aer conditionat (climatronicul) Radio(stock..cel de la bmw) Geamuri electrice fata Trapa electrica Oglinzi electrice Senzori parcare Volan sport(asta DOAR cred?...nu sunt un expert,dar parca asta este modelul sport,nu? corectati-ma DACA gresesc) Proiectoare.. Perdeluta Electrica spate ASC Scaune fata incalzite electric(pe 2 nivele,nu stiu daca e stock) Volan imbracat in piele Cotiera Este prima mea masina..(de care deja sunt indragostit peste cap) Are si cateva probleme..(trebuie sa-i schimb uleiu+pompa de abs)..si probabil o rola.. Voi revenii si cu poze mai clare(bune) |
Re: e46 GhoSTY
foarte frumoasa , s`o stapanesti sanatos , multi km fara incidente
|
Sa o stapanesti sanatos si cat mai multi kilometri cu ea!!!
|
chel nu e :)) arata chiar bine masina. Cat mai multi km cu ea si spor la modificari daca ai de gand sa te apuci s-o faci si mai faina
|
Nu e chiar cheala:
Culoarea metalizata, cotiera, climatronicul, trapa, senzorii de parcare, incalzirea in scaune, volanul imbracat in piele, toate sunt optiuni. |
re: e46 simple & clean
din ce an e ? arata bine masina :lol: .... ai ceva ganduri cu ea? bafta
|
Sa o stapanesti sanatos si ai grija de ea !
E ingrijita maxim,si vad ca are si ceva dotari avand in vedere anul ei de fabricatie :D ! |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Planuri de viitor..ar fii multe...visul meu ar fii sa aflu cum se numesc urmatoarele jante.. http://img.bmw-syndikat.de/gallery/7...tos_191461.jpg Quote:
|
felicitari... totusi care sunt planurile de viitor cu ea ? presupun ca un set de jante si mai ce ?
|
e frumos modelu de jante din poza... nush cum se numeste.. poate colegi de pe forum au idee :D
|
Salut bro, iti zic inca o data sa il stapanesti sanatos, sa ai grija de el si nu il impopotona cu toate prostiile keep it simple
|
3 Attachment(s)
Pe viitor o suspensie,niste jante cu buuuza,
cat mai curata...nu te apuca sa o incarci Uite aici cateva poze "perfect look" tot 4 usi :D |
prea lasata pentru drumurile romanesti :D mai ales la el in fata blocului.. faci off-road
|
2 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
1 Attachment(s)
+1 o poza de la mine :D bafta cu masina
|