![]() |
plasa pro/contra
1 Attachment(s)
ma refer la plasa metalica pusa in locul celei originale(de plastic) din frabrica din fata la radiator
multi zic ca este daunatoare deoarece impiedica aerul cei kre au ... ce parere avetzi? |
Re: plasa pro/contra
eu nu am auzit pana acum pe careva sa se planga de plasa
|
mi-am luat si eu sa imi pun dupa ce iau masina de la vopsit8)
|
:lol: Gabi acum conteaza si ce model de sita ai si eu am pus sita dar prima data nu facaea racirea la motor cum trebuie cauta sita in forma de xxxxxxx nu din cea cu inclinatii:lol:
|
ma dar sunt sigur ca cei care spun ca impiedica aerul sa treaca in mod sigur nu au pus in viata lor si le place sa vorbeasca aiurea.Oricum in nici un caz argintie asta e clar
|
pai am cumparat si io aseara 1m de plasa gri
si mi s-au parut ochii aceia prea mici ca masura asa ce sa zic...nici un shurub micutz(ca cel de la calculatoare) nu intra pe ochi si am considerat ca este prea mic ochiu...si am dat-o acum caut plasa neagra cu ochiu cat mai mare :D |
nu trebuia sa o dai pentru ca plasa puteai sa o vopsesti si oricum nu se prinde cu suruburi ca nu are rost o prinzi cu chit de fibra ca sta ;)
|
logic k nu o prindeam cu suruburi k dupaia era inq un obiect in + kre zbarnaia de la subwoofer :-p
am dat-o pt k nu prea mi-a placut modelul de vopsit nu stau acum si mai bine caut direct neagra si cu ochi mai mare gen cea de pe masina lui "DAC" daca nu ma insel |
initial sa sti ca si eu am cumparat pentru DAC plasa gri dar in ideea ca o sa o vopsesc deci ti-ar fi folosit...mai e o chestie insa ai sa vezi ca aia neagra costa putin mai mult decat aia gri dar daca mergi cu masina mult si in afara la viteze mari o sa constati ca toate insectele care se lovesc de grila dauneaza vopselei...in timp cureti insectele si ramane plasa gri
|
sunt pro plasa...o sa cumpar si eu plasa ptr dacia mea 1310 (under construction) oricum ..p masina ta ..da foarte bine...plasa ....poate incerci sa o vopsesti in culoarea masinii...
|
pro plasa .. ;) oricum racirea se face si prin bara.. acolo mai jos ....partea din bara nu neaparat plasa din grila ;)
|
cat ai dat pe plasa si de unde targ sau.....? ca eu am vazut la un magazin mai smecher si era cam scumpa .
|
pline targurile de astefel de plase:)
|
Nu am auzit de vreo problema pana acu deci nu cred sa fie vreuna de acu in colo
|
plasa asta .. se da la metru sau ce??? k nu inteleg ! cam cat e un metru :D?
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:30. |
- Copyright 2026 4Tuning