Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Suceava (https://forum.4tuning.ro/91-suceava.html)
-   -   2 probleme. (https://forum.4tuning.ro/91-suceava/265216-2-probleme.html)

Noroc24 21-06-11 16:07

2 probleme.

2 Attachment(s)
Am avut acum ceva timp o problema la masina, cu cablul ce duce la alternator din cutia de sigurante de pe baterie.Mergeam cu faruri , muzica + clima cu patru oameni in masina si cand am fortat o un pic s a intamplat sa impuste cablul acela. Am legat pe direct dar totusi cateodata tot mi se mai aprinde bateria in bord, daca il misc dispare. Sa fie si cablul de vina sau e ceva de la alternator ?

A doua problema este ca atunci cand masina este la relanti dupa o repriza mai turata imi apare un tacanit in cutia de langa capacul de la servodirectie. Sincer nu stiu despre ce este vorba. Oricum va pricepeti mult mai bine ca mine la motoare si poate primesc un sfat.

Masina este o Octavia 1 1.8 T

Multumesc

SiLoTh 21-06-11 16:52

Re: 2 probleme.

la prima cred ca e cu alternatorul, nju are ce sa afecteze

eu_alex 22-06-11 00:18

la prima este sigur alternatorul , daca zici ca iti apare martorul de "baterie"

SeRee 22-06-11 07:30

aceasi chestie am avut o si eu ...cum mergi spre scheia ...dupa pod`ul ala pe care trece trenul .. faci prima la dreapta(este un depozit nu mai stiu cum se cheama de materiale de constructii) si in spate este un service ...e foarte bun si ieftin .. si iti zik ei exact ce ai...eu aveam cv la alternator....:P

Noroc24 22-06-11 10:47

Totusi martorul mi s a stins in momentul in care am miscat cablul pe borna. Aseara am desfacut din nou si l am prins mai bine , sa vad daca revine problema, iar despre acel servis am sa trag o fuga poate maine , astazi vreau sa imi polisez masina :D:D

Multumesc pt sfaturi

SiLoTh 22-06-11 14:32

Quote:

Originally Posted by Noroc24 (Post 4414279)
Totusi martorul mi s a stins in momentul in care am miscat cablul pe borna. Aseara am desfacut din nou si l am prins mai bine , sa vad daca revine problema, iar despre acel servis am sa trag o fuga poate maine , astazi vreau sa imi polisez masina :D:D

Multumesc pt sfaturi

nr de sv pe cand?:D

Noroc24 22-06-11 16:35

Quote:

Originally Posted by SiLoTh (Post 4414766)
nr de sv pe cand?:D

Pe 29 am programare in RAR . Daca nu sunt complicatii cred ca pana la sfarsitul lunii :P

Noroc24 22-06-11 18:18

1 Attachment(s)
Mi am facut grila din fata negru mat :D nu pot suferi nichelul la masina si m am apucat de polishat. Pe la jumatatea capotei mi am dat seama ca nu are rost din cauza loviturilor de griblura si cum mai are nevoie de cateva retusuri pe ici pe colo m`am hotarat O VOPSESC :peace::peace: . Maine dimineata ma bag la desfacut. Daca stiti vreo culoare galben frumoasa la vreun model de masina nu ezitati sa mi da ti o idee. Multumesc si drumuri bune.

SiLoTh 22-06-11 18:48

unde o vopsesti??

honda_mda 22-06-11 19:34

1 Attachment(s)
Galbenul de pe renault Clio F1 este demential . Eu cred ca s-ar potrivi de minune pe octavia ta. :)

Noroc24 22-06-11 20:48

Quote:

Originally Posted by SiLoTh (Post 4415175)
unde o vopsesti??

o pregatesc eu acasa in curte si mi o vopseste frate le meu la un servis...:) avem experienta in domeniu

Noroc24 22-06-11 20:52

Quote:

Originally Posted by honda_mda (Post 4415281)
Galbenul de pe renault Clio F1 este demential . Eu cred ca s-ar potrivi de minune pe octavia ta. :)

da e foarte frumos un pic auriu, ma gandeam la un galben de la diablo dar nu stiu daca e ceva special sau doar masina face culoarea frumoasa

All times are GMT +2. The time now is 07:40.

- Copyright 2026 4Tuning