Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Matiz (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/265023-matiz.html)

stf192 20-06-11 16:51

Matiz

18 Attachment(s)
Salut!Posed un matiz alb din 2004 cu 40000km la bord.masina este la mine de un an iar in familie de 4,masina avea probleme cu rugina,iar eu nu am avut bani de modificarile pe care le doresc la exterior asa ca masina a fost facuta si revopsita acasa,in viitorul apropiat va suferii ceva modificari la exterior iar dupa ce termin cu el,revopsire la cuptor!masina a suferit modificari mai mari pe partea audio,si ce am mai reusit eu sa ii fac in limita bugetului,acum mai usor cu lucratul la ea pentru ca sunt cu bac'ul!ce am facut eu la ea pana acum:

Exterior:
-Jante albe
-semnale bara innegrite putin
-semnale laterale albe cu interior negru
-colantat stalpii cu carbon
-stopuri complet rosii plus bec suplimentar pe pozitie
-leduri pe frana la luneta

Interior
-colantat unele elemente carbon
-lumini sub mp3
-smd'uri la panoul de ventilatie
-finitii stalpi(trebuiesc pusi)
-Mp3 Pioneer deh 1200 mp
-Subwoofer JBL 1204br
-Amplificator Magnat 2x200,1x400
-Boxe fata panasonic
-Tweetere Peiying
Hayonul a fost antifonat cu aluband,am pus si pe usile din fata putin,si burete de parchet la fiecare fata de usa.S'au mai facut la masina dar nu imi amintesc acum,astept pareri si sfaturi!

TheEnZo 20-06-11 21:37

Re: Matiz

Bine ai venit pe forum.
Player ca al tau am avut si eu si daca era drum denivelat nu puteam asculta nimic la el , al tau cum se comporta la denivelarii ,nu gropi.
Tweeterele au sunet directional , iti place cum se aud puse acolo sus , nu iti da senzatia ca vocile vin din plafon ceea ce nu este foarte ok ... .
Ce imi place mult cum da la Matizuri ca aspect este acel bec pus in tripla sa se aprinda toata sus ;) .

stf192 20-06-11 22:17

Multumesc!Playerul nu mi'a facut pana acum nici macar o figura,si crede'ma ca il cam frec,si drumurile sunt destul de proaste pe unde mai merg si nu face figuri,tweeterele imi plac cum se aud de acolo!

pustiu_FUG 21-06-11 17:21

Blana:lol:, ceasurile cu inaltatoru de faruri:lol: 3m:lol:

Alex30 21-06-11 17:26

Auzi,auzi da tu esti din Popesti ca te-am vazut pe acolo ? :))))

Hai cu modificarile...du-te acolo unde ti-am zis eu ;)

Muzica se aude blana rauuu, mai ales din portbagaj de acolo :D

Bafta

stf192 21-06-11 17:51

Mersi pustiule.
@zuz-sper sa ajung acolo pana in august:))bani sa fie si ma duc si maine:)),sa termin in moloz cu bacu asta si apoi vedem,maine cand vi ma suni sa te duc la niste poze,undeva frumos:D

B-72-RZD 22-06-11 23:08

Arata bine masina! E ingrijita.
Imi plac stopurile.
Imi poti lasa te rog pe PM niste indicatii? Vreau sa pun colant pe plasticul din bord, de langa ace, cum ai pus tu.

stf192 24-06-11 00:51

5 Attachment(s)
O mica sedinta foto azi alaturi de ZUZ

All times are GMT +2. The time now is 03:46.

- Copyright 2026 4Tuning